FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ

Moment istoric pentru Dinamo: 13.000 de bilete vândute în 48 de ore pentru returul cu U Cluj

Articol de - Publicat miercuri, 25 mai 2022 15:09 / Actualizat miercuri, 25 mai 2022 16:14

După 0-2 în tur, Dinamo speră să rămână în Liga 1 și să întoarcă rezultatul din barajul de promovare/menținere în Liga 1.

  •  Dinamo – U Cluj se joacă duminică, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe Prima Sport, DigiSport și Orange Sport

Suporterii dinamoviști sunt furioși după prestația și rezultatul „câinilor” de la Cluj Napoca, 0-2 cu U, iar la finalul partidei din Ardeal, ultrașii au dorit să se răfuiască, măcar verbal, cu elevii lui Dusan Uhrin.

Doar că aceștia din urmă s-au baricadat vreme de două ceasuri în vestiar, plecând cu autocarul formației spre Capitală la ora 01:00 noaptea. Totuși, de voie, de nevoie, fanii roș-albilor continuă să creadă în propriii jucători. Și au luat atitudine așa cum știu ei mai bine.

Au cumpărat bilete. De această dată reale, nu virtuale, pentru a umple „Groapa” la, probabil, ultimul meci acasă al lui Dinamo.

Doi jucători de la Dinamo, atacați în direct la GSP LIVE: „Pe unul nu l-aș luat nici la fotbal pe sintetic, iar pe celălalt cred că-l enervează banii. E strigător la cer!”
DINAMO
Doi jucători de la Dinamo, atacați în direct la GSP LIVE: „Pe unul nu l-aș luat nici la fotbal pe sintetic, iar pe celălalt cred că-l enervează banii. E strigător la cer!”

Meciul Dinamo – U Cluj se va juca cu stadionul plin

Indiferent de soarta echipei, că va continua sau nu în Liga 1, roș-albii se vor muta din „Ștefan cel Mare”, întrucât, finalmente, încep lucrările de construcție ale noii arene. 

Conform informațiilor GSP.ro, bucureștenii se pregătesc să oficializeze în această după-amiază faptul că este sold out pentru confruntarea de duminică! Se așteaptă ultimele informații oficiale, dar situația este clară. 

S-au vândut 13.770 de tichete pentru duelul retur dintre Dinamo și U Cluj, iar oficialii grupării și suporterii se pot lăuda că au bifat un record istoric pentru acest club. 

„Niciodată în istoria grupării nu a fost sold out în nici 48 de ore. Este un record. Va fi oficial totul în cel mai scurt timp”, au declarat oficialii lui Dinamo pentru GSP.ro. 1.200 de bilete au fost alocate de Dinamo pentru oaspeții de la U Cluj, care vor avea trei sectoare în zona peluzei dinspre Ștefan cel Mare 

20.000 la victoria lui Dinamo cu Inter

Istoric, asistența cea mai numeroasă la un meci al „câinilor" în Ștefan cel Mare a fost la un meci celebru, cu Internazionale Milano, o victorie de răsunet pe plan continental, 3-2, pe 4 noiembrie 1981. 

Atunci, cel puțin 20.000 de oameni s-au înghesuit în „Groapă” pentru a vedea cum Dinu, Dudu Georgescu, Țălnar, Moraru, Augustin, Orac și Ion Marin au eliminat formația italiană, la care evoluau, printre alții, Bergamo, Bagni, Prohaska, Oriali, Altobelli și Giuseppe Baresi. 

Doar că la acea vreme nu existau scaune, ci gradene, pe care stăteau spectatorii, neexistând o cuantificare exactă a numărului de suporteri. 

VIDEO  Sandu Boc nu înțelege ce se întâmplă la Dinamo: „Nici nu se mai pune problema de forma sportivă. Au avut noroc că U Cluj n-a dat și al treilea gol”

Citește și:

Miză uriașă pentru returul Dinamo - U Cluj: salarii mai mari și un investitor de calibru

Veste proastă primită de Dinamo înainte de meciul cu U Cluj » Detaliul care le poate da planul peste cap

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
tomthompson
tomthompson  •  26 Mai 2022, 17:38
Postat de creeperno115 pe 25 Mai 2022, 22:44

Pe New Dinamo Arena o sa fie si mai multi. 13000 o sa fie la meciurile cu mioveni

ce naiba ai fumat? voi nu o sa mai existati niciodata. iar minciunile cu stadion nou pentru vitan barzesti,doar un prost ca tine le-ar putea crede.ha ha ha. desfiintare placuta.

creeperno115
creeperno115  •  25 Mai 2022, 22:44

Pe New Dinamo Arena o sa fie si mai multi. 13000 o sa fie la meciurile cu mioveni

parintele.clapon.rahoviteanu
parintele.clapon.rahoviteanu  •  25 Mai 2022, 19:43

vad ca gsp.ro pastreaza comentariile *** ale *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează