FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Doi jucători de la Dinamo, atacați în direct la GSP LIVE: „Pe unul nu l-aș luat nici la fotbal pe sintetic, iar pe celălalt cred că-l enervează banii. E strigător la cer!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2022 10:20 / Actualizat miercuri, 25 mai 2022 10:48

Prezent la GSP LIVE, Dacian Varga (37 de ani) a avut un discurs dur la adresa jucătorilor lui Dinamo.

Fost junior în „Ștefan cel Mare” și trecut pe la Sportul, Unirea Urziceni sau Rapid, Dacian Varga i-a criticat pe atacanții Christian Irobiso și Vlad Morar, pentru prestația din meciul cu U Cluj, pierdut de „câini” cu 0-2.

Miză uriașă pentru returul Dinamo - U Cluj: salarii mai mari și un investitor de calibru
DINAMO - U CLUJ
Miză uriașă pentru returul Dinamo - U Cluj: salarii mai mari și un investitor de calibru

Atac la jucătorii lui Dinamo: „Sunt mulți jucători care nu au ce să caute aici”

„Din punctul meu de vedere, sunt mulți jucători care nu au ce să caute la Dinamo, cu tot respectul pentru ei. La ultimul meci, am rămas șocat. Nu ai cum să te prezinți în halul ăsta.

Am văzut jucători care mergeau pe teren. Îl dau exemplu pe Vlad Morar. A intrat 30 de minute și nu cred că a alergat 3 kilometri. E strigător la cer să joci un baraj și să mergi pe teren! 

Cred că a fost supărat că n-a jucat de la început, dar cred că supărarea asta trebuia să și-o arate pe teren. Nu trebuia să meargă pe teren. N-am văzut dăruire, nu am văzut o disperare de a câștiga. 

Pe Morar nu-l cunosc, dar l-am văzut la mai multe meciuri. Mi se pare că ori e milionar, că are bani foarte mulți și îl enervează banii. Altfel nu-mi explic cum se poate plimba pe teren.

Mă așteptam mai mult de la Torje, de la Matei sau Filip. Mă așteptam să-l trezească să-i spună «Băi băiatule, nu ai cum să mergi pe teren! Ne jucăm soarta». Să intri așa pe teren, să nu te intereseze... E strigător la cer ca un jucător de la Dinamo să aibă o astfel de atitudine când joacă un meci capital”, a spus Dacian Varga la GSP LIVE.

Dacian Varga: „Pe Irobiso nu l-aș lua nici când jucăm pe sintetic”

Varga a continuat atacurile și s-a declarat deranjat și de jocul prestat de Christian Irobiso și fundașul Răzvan Patriche, fostul său coleg.

„Foarte mulți dintre jucători au fost foarte, foarte slabi, din punctul meu de vedere. Nu văd cum ar putea să întoarcă soarta barajului. 

Mă aștept mai mult de la Irobiso. Săracul, cu tot respectul, eu nu l-aș chema nici pe sintetic când jucăm. Mi se pare foarte slab. Dacă te puneam pe tine atacant, mai țineai de minge, mai scoteai un fault. Mai rău nu aveai cum să fii. 

Iar apărarea, de la început, a fost sub orice critică. Nimeni nu a dat randament, deși fundașii au tot fost schimbați. Patriche nu mai e fotbalistul pe care-l cunosc eu. 

Cred că nu poate juca sub presiune, iar la Dinamo fiecare meci are încărcătură”, a adăugat Varga.

Pe cei de la Dinamo i-a nenorocit și portarul în acest campionatul ăsta. Nu doar Eșanu, oricine a fost în poartă.

– Dacian Varga

Citește și: 

Veste proastă primită de Dinamo înainte de meciul cu U Cluj » Detaliul care le poate da planul peste cap

Mesaj categoric pentru „câini” înainte de meciul cu U Cluj: „Arătați tuturor că Dinamo nu e bătaia lor de joc!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
carcotasul
carcotasul  •  27 Mai 2022, 00:56

De când a ajuns Varga mare comentator Dinamovist?!. El a jucat la Sportul Studențesc!. Dacă avea valoare juca la Dinamo!. La Sportul Std. a jucat doar pentru bani și pentru imaginea lui aplificată d.p.d.v. comercial de sistem (televiziune, impresari, antrenori, etc.), niciodată pentru echipă (!). Ca să vorbești așa despre un fost coleg este clar că îl doare ... invidia!. Ăsta este, de fapt, Varga@sistemul !.

boierasul
boierasul  •  25 Mai 2022, 16:58

De cei 3 iuda nici un cuvânt?? Torje, Filip și Matei??

icostin66
icostin66  •  25 Mai 2022, 12:22

...:) A ajuns si dacian varga sa dea verdicte...:) Vlad Morar mi se pare unul dintre putinii fotbalisti de la Dinamo... Eu ma voi bucura si voi fi putin mai linistit daca nu va fi titular.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează