FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CLINCENI 5-1

S-a resemnat după încă un eșec usturător în Liga 1: „Nu știu de ce mai jucăm”

John Ene
Foto: Imago +9   FOTO
John Ene Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2022 18:10 / Actualizat sambata, 30 aprilie 2022 18:31

John Ene, antrenorul celor de la Academica Clinceni, a comentat înfrângerea categorică a echipei sale în fața lui Dinamo, scor 1-5. 

Cu înfrângeri pe linie în play-out, Academica Clinceni a încasat o nouă înfrângere la scor, de această dată în fața lui Dinamo, iar John Ene nu vede rostul ca echipa sa să mai joace și cele 2 meciuri rămase, cu Gaz Metan și FC Botoșani.

De pe vremea lui Dănciulescu » Dinamo nu a mai reușit o astfel de performanță din 2013
DINAMO - ACADEMICA CLINCENI 5-1
De pe vremea lui Dănciulescu » Dinamo nu a mai reușit o astfel de performanță din 2013

„E cum mă așteptam, îmbucurător e că am înscris un gol. Nu mă așteptam să fie 0-0 la pauză. A doua repriză a fost un dezastru total pentru noi. Nu știu dacă puteam emite multe pretenții, ținând cont de starea în care suntem acum. Am înțeles că acel cartonaș roșu a fost meritat. 

Jucăm acum finala cu Mediaș, vedem ce va ieși. Sincer, nu știu de ce mai jucăm, dar până la urmă trebuie jucat și acest meci. Nu știu unde ne vom afla la anul, din punct de vedere fotbalistic. Nu le voi spune nimic jucătorilor înainte de meci, nu mai am ce să le spun. 

Le spun mereu, în fiecare zi, la fiecare antrenament. Ce pot să le mai spun acum? Jucați fotbal! Cred că o să schimbăm foarte mulți jucători la meciul cu Mediaș, mai găsim. Nu știu ce mai putem face de acum încolo”, a declarat antrenorul ilfovenilor potrivit digisport.ro.

Am înțeles că acel cartonaș roșu a fost meritat. Rufati a spus că a fost lovit intenționat, dar el nu trebuia să reacționeze în halul în care a reacționat. A avut o nervozitate excesivă. Nu știu dacă diferența a făcut-o acel cartonaș roșu.
- John Ene, despre eliminarea lui Rufati 

Mai multe știri din Liga 1: 

Avantaj CFR Cluj » Farul a mai pierdut un titular înaintea meciului direct

Sfat inedit pentru Octavian Popescu: „Ronaldo are până și un sexolog”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează