FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

Sfat inedit pentru Octavian Popescu: „Ronaldo are până și un sexolog”

Octavian Popescu/ foto Imago Images
Octavian Popescu/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2022 11:41 / Actualizat sambata, 30 aprilie 2022 12:20

Giovanni Becali (70 de ani), agentul de jucători, a vorbit despre Octavian Popescu (19 ani), mijlocașul ofensiv de la FCSB, și despre posibilitatea ca acesta să fie vândut în străinătate.

Gigi Becali, patronul echipei roș-albastre, speră să obțină 50 de milioane de euro în schimbul tânărului internațional. Vărul finanțatorului de la FCSB, Giovanni, consideră că Tavi Popescu trebuie să aibă viața extra-sportivă pusă la punct, înainte de a ajunge la o echipă din străinătate. Agentul de jucători a oferit și un exemplu inedit, pe Cristiano Ronaldo, care ar fi angajat până și un sexolog.

Dedesubturile unei imagini antologice » Ioan Becali dezvăluie când s-a rupt grupul care promitea măreția lui Dinamo: „Am plătit un milion cash!”
DINAMO
Dedesubturile unei imagini antologice » Ioan Becali dezvăluie când s-a rupt grupul care promitea măreția lui Dinamo: „Am plătit un milion cash!”

Giovanni Becali: „Ronaldo are până și un sexolog”

Invitat la emisiunea „Digi Sport Matinal”, Giovanni Becali a fost întrebat dacă Tavi Popescu poate fi vândut la sfârșitul acestui sezon, iar agentul a oferit un răspuns concludent: „Vara asta nu știu, dar poate vara viitoare o să aduc o ofertă de 20 de milioane de euro pentru el. 

Nu e într-o formă extraordinară, e într-o formă constantă. Înainte să ajungă la o echipă mare, el trebuie să fie pus la punct, să aibă psiholog, nutriționist”.

Giovanni Becali a oferit și un exemplu fotbaliștilor români, pe Cristiano Ronaldo (37 de ani), recunoscut pentru viața extra-sportivă organizată până la cel mai mic detaliu. Agentul a oferit însă și un detaliu inedit din viața atacantului portughez: „Ronaldo are și un sexolog, care îi zice când să facă sex cu nevasta. Cristiano are totul calculat, organizat, o să joace până la 52 de ani”.

Victor Becali despre un eventual transfer al lui Octavian Popescu în Premier League

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Top 3 orașe din România pentru albanezul din Liga 1: „Îmi place foarte mult țara”

„M-a sunat: «Iartă-mă, Giovanni! Am fost fraier»” » I-a bătut obrazul lui Lippi jr., venit la București pentru doi jucători din Liga 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
maradona79
maradona79  •  30 Aprilie 2022, 18:51

Ronaldo are si sexolog care ii spune cand sa faca sex cu nevasta si, foarte important, sa nu dureze mai mult de 3 minute pe repriza ca sa nu-i tremure genunchii a doua zi. Fireste, finalizarea in pat e exclusa ca sa nu afecteze finalizarea in fata portii. Povesti de impresari machidoni cu antecedente penale.

fairplayromania
fairplayromania  •  30 Aprilie 2022, 14:29

Are dreptate Giovani, si Popescu Octavian tot pînă la 52 de ani o să joace, dar numai la fcsb..... :):)

380912830348081
Gogu Steriade  •  30 Aprilie 2022, 14:04

Întâi să ia bac-ul, după aceea restul...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează