FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Comunicat oficial: fanii din proiectul socios „DDB” au plătit salariile restante ale jucătorilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 februarie 2020 15:18

Clubul Dinamo a anunțat azi, prin intermediul site-ului oficial al clubului, repartiția cheltuielilor din banii proveniți din proiectul socios „Doar Dinamo București”. 

„Conducerea executivă Dinamo 1948 precizează prin intermediul site-ului oficial că în conturile clubului nostru a intrat suma de 400.000 lei, provenită din fondurile suporterilor înscriși în Programul «Doar Dinamo București.

Cu ajutorul fanilor noștri au fost achitate salariile jucătorilor de la prima echipă (329.702 lei) și drepturile financiare ale staff-ului tehnic (56.048 lei), toate pentru luna noiembrie 2019, precum și salariile juniorilor dinamoviști (14.250 lei) pentru luna decembrie a anului trecut. 

Preluarea acțiunilor clubului de către suporteri, într-un procent de 10%, reprezintă un moment fără precedent în fotbalul românesc

Un prim pas important pentru obținerea licenței a fost făcut. Povestea noastră continuă cu ajutorul DDB! Mulțumim încă o dată pentru susținere tuturor suporterilor înscriși în Programul DDB!”, se arată în comunicatul emis de club. 

DDB SE IMPLICĂ ÎN CONDUCEREA LUI DINAMO

Suporterii „câinilor” din proiectul socios „Doar Dinamo București” au strâns suma de 100.000 de euro și au mers cu ei direct la patronul Ionuț Negoiță.

Finanțatorul „câinilor” a negociat și acceptat să vândă 10% din acțiunile sale. Acum, Negoiță mai are 83% din acțiunile clubului, de care speră să scape cât mai repede.

Mai mult, fanii din „DDB” susțin că au un plan bine pus la punct și i-au transmis lui Negoiță că vor mai cumpăra acțiuni pe măsură ce mai multe persoane se vor alătura programului.

VIDEO // Membru în board-ul DDB vorbește despre proiectul suporterilor

Vezi și: 

DINAMO // Nou conflict în „Ștefan cel Mare”, după ce clubul lui Negoiță a încasat banii de la PCH: „Două săbii nu încap în aceeași teacă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
jabs
jabs  •  06 Februarie 2020, 09:08
Postat de super_poison pe 05 Februarie 2020, 20:50

Steaua e în Liga a 4-a, cocalarule. Porcăria voastră se numește Fotbal Club FCSB (se citește FîCîSîBî pt că nu e abreviere).

***adevaratul Dinamo e in liga 4,voi sunteti doar niste purtatori ilegali de embleme...platiti in saorme

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno999
creeperno999  •  05 Februarie 2020, 22:45

Peste o luna se platesc toate datoriile

planetfun
planetfun  •  05 Februarie 2020, 21:49

Ce seamana cu Homer Simpson nea asta...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează