FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Cornel Dinu e la zi cu ironiile: „I-ați dat 10.000 de euro salariu pentru 78 de minute”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 februarie 2020 17:18

Cornel Dinu a criticat din nou managementul de la Dinamo. El a dat exemplu cazul lui Armindo Brito (32 de ani), care a jucat 78 de minute în 4 meciuri din Liga 1 și avea un salariu de 10.000 de euro. 

Dinamo a avut o perioadă în care s-a cheltuit fără cap. Erau jucători plătiţi prea mult faţă de cât puteau să dea! Şi lucrul acesta s-a continuat şi vara trecută. Dau un singur exemplu. E vorba de celebrul Brito, care a jucat 78 de minute în patru jocuri şi îi dădeau 10.000 de euro. Pe ce?”, a declrat Cornel Dinu la TV Telekom Sport. 

  • Brito a venit în vară la Dinamo din Grecia, de la Xanthi și a plecat pe 30 ianuarie. A bifat doar 5 meciuri, 4 în Liga 1 și unul în Cupă

Cornel Dinu: „E frumos ce au făcut fanii, dar echipa are nevoie de mai mult” 

„Procurorul” a vorbit și despre suma de 100.000 de euro virată de fani, prin programul DDB, în conturile clubului, dar și despre faptul că Asociația Dinamoviști pentru Dinamo, pe care o susține, vrea să cumpere și ea acțiuni. 

„Este de apreciat ce au făcut suporterii. Există o organizare destul de bună care a dus la această strângere de bani. Dar după părerea mea, reprezintă foarte puţin. Reprezintă 50-60% din ceea ce înseamnă contractele jucătorilor pe o lună la Dinamo. Echipa are nevoie de mult mai mult 

Problema care se pune este dacă ar există o unitate a suporterilor. Dar este vorba de educaţie și de mentalitate. E nevoie de continuitate în aceste lucruri”, a adăugat Dinu.

VIDEO // Match Preview. Voluntari - Dinamo:

Citește și: 

Comunicat oficial: fanii din proiectul socios „DDB” au plătit salariile restante ale jucătorilor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
creeperno999
creeperno999  •  05 Februarie 2020, 22:46

Sigur balanescu il luase pe ,,fotbalist"

Vezi toate comentariile (1)
Comentează