FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS MIOVENI 0-1

Iuliu Mureșan a găsit un aspect pozitiv după eșec: „E încurajator!”

Dinamo - CS Mioveni 0-1 | Iuliu Mureșan, conducătorul „câinilor”, nu era mulțumit nici cu egalul. +14   FOTO
Dinamo - CS Mioveni 0-1 | Iuliu Mureșan, conducătorul „câinilor”, nu era mulțumit nici cu egalul.

Articol de GSP - Publicat marti, 17 august 2021 00:18 / Actualizat marti, 17 august 2021 00:21

Dinamo - CS Mioveni 0-1 | Iuliu Mureșan, conducătorul „câinilor”, nu era mulțumit nici cu egalul.

Toate detaliile despre Dinamo - CS Mioveni, AICI

Rezultatele integrale ale rundei #5 din Liga 1

Dinamo - CS Mioveni 0-1 | Concluziile lui Iuliu Mureșan

„Echipa a luptat, am ratat și, din păcate, cei de la Mioveni au marcat dintr-o execuție norocoasă. E păcat că n-am câștigat. Nu ne mulțumea nici egalul. În fotbal se întâmplă și lucruri pe care nu le dorești însă.

A fost încurajator debutul lui Amzar. A jucat de parca avea câțiva ani în Liga 1. Se integrează foarte mulți tineri în primul 11. Sigur, noi vom crește cu fiecare zi de antrenament și cu fiecare meci disputat. Am fost conduși în toate meciurile. Ne-a lipsit și norocul, dar nu dăm vina pe el. 

Nu ne rămâne decât să ne pregătim în continuare și să avem încredere în jucători. În fiecare zi rezolvăm multe probleme ale clubului. Ne-ar ajuta foarte mult dacă s-ar debloca transferurile și am putea să ne întărim cu 2-3-4 jucători. Se simte că n-avem experiență”, a declarat Mureșan.

Dinamo - CS Mioveni 0-1 | „Câinii”, învinși de nou-promovată

Tocmai ”veteranii” Răuță, Steliano Filip și mai ales căpitanul Sorescu au dezamăgit cel mai tare. După 0-1 au arătat mai rău decât mulți dintre puștii din echipă. 

"Suntem mulţi copii şi vrem să ducem Dinamo acolo unde îi este locul. Noi am fost crescuţi în spiritul acesta şi ştim ce înseamnă Dinamo, faţă de jucătorii care vin din străinătate. Trebuie să demonstrăm că avem valoare să jucăm la Dinamo", este ambiția lui Robert Moldoveanu, 22 de ani, și a celorlalți copii ai "căpitanului" Dario Bonetti. Cu acest motto au început roș-albii și aseară, contra Mioveniului. 

Opt puști și doar 3 "veterani", Răuță, Sorescu și Steliano Filip, au încercat să-i pună sub presiune pe argeșeni încă din start. Ahmed Bani a avut și prima mare ocazie a serii, ce avea să rămână unica de partea alb-roșilor, singur cu portarul. Însă finalizarea, un lob, nu i-a ieșit. Numai că tinerii, pe cât de ambițioși, pe atât de inconstanți sunt. 

Și nu doar de la un meci la altul, ci chiar în timpul aceleiași partide, cum avea să se întâmple și-n "Groapă". Fărâma de elan a amfitrionilor s-a diluat repede și jocul a "alunecat" spre unul de uzură, presărat cu multe greșeli personale, câteva faulturi dure și 4 "galbene", trei în dreptul lui Dinamo.

Simțind că se poate mai mult, Mioveniul a ieșit cu o altă abordare de la cabine. Cu tupeu. Și a dat roade! Coșereanu și Bogdan Rusu au creat primele breșe în defensiva gazdelor, pentru ca ultimul să și sancționeze lipsa de reacție a "cățelușilor": 0-1 (50). Reușita lui Rusu a dezechilibrat-o pe Dinamo. 

Roș-albii au încercat să riposteze, numai că precipitarea și-a pus amprenta asupra jocului lor. Mai rău, tocmai "veteranii" Răuță, Steliano Filip și Sorescu, cei chemați să regrupeze "haita", au părut cei mai lipsiți de idei. Iar cu puțin noroc, același Rusu putea să facă "dubla", însă șutul său plouat s-a scurs pe lângă bara din dreapta unui Eșanu prins pe picior greșit. Și așa s-a încheiat un meci de uitat. Pentru spectatorul neutru, dar mai ales pentru Dinamo!

Dinamo - CS Mioveni 0-1 | Cele mai tari imagini din Ștefan cel Mare

+10 FOTO

Dinamo - CS Mioveni 0-1 | Nou-promovata dă lovitura în Ștefan cel Mare

Întâmplare colosală de la Dinamo: „A sunat telefonul, dar eram în cadă! Am și înghețat acolo, mi-a adus soția un prosop”

Citește mai multe știri de actualitate:

Ofertă de 7 milioane de euro pentru Florinel Coman! Răspunsul oferit de Gigi Becali

Și-au purtat echipa spre victorie! Reportaj GSP din peluza rapidistă: „O lecție de pasiune, atașament și loialitate”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
cornelcc
cornelcc  •  17 August 2021, 22:00
Postat de Iuga Mircea pe 17 August 2021, 06:24

Mureșan,să nu mai critice jucătorii și să se lupte ca jucătorii să primească banii !!! Jucătorii criticați,nu mai au chef de fotbal,exemplu Sorescu,de cînd l-a criticat Mureșan ,nu mai are chef de fotbal .Mureșan să tacă și să lupte cu conducerea să dea banii la băieți!!!!!

Poate nu ai inteles .... muresan de-asta a fost adus la mimao, ca sa mai dea bani NIMANUI, inclusiv jucatorilor! de altfel a si spus-o in mod repetat, in insolventa nu se pot plati bani din urma! Asa ca voi ii ccereti sa face ce nu poate si nici nu vrea!

becail
becail  •  17 August 2021, 11:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1923690957814675
Florin Negre  •  17 August 2021, 10:02

Echipa este slabă, apărarea este vraiște, nu este normal să primești un asemenea gol. Se vede că echipa nu are antrenor. Nu are nici antrenor cu portarii. Nu au vreo idee de joc. Gafe imense în apărare.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează