FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV Suma impresionantă strânsă de DDB pentru licență + gest emoționant: și-a donat 30% din pensia de 705 lei

Suporterii lui Dinamo fac totul pentru a-și salva echipa de la dispariție
Suporterii lui Dinamo fac totul pentru a-și salva echipa de la dispariție

Articol de - Publicat vineri, 17 aprilie 2020 15:55

DINAMO. 168.000 de euro. De atât au nevoie rapid dinamoviștii pentru a supraviețui în Liga 1. Asta spune Ionuț Negoiță. Iar fanii lui Dinamo n-au liniște până când nu-și văd echipa „safe”, cu licența pentru sezonul următor luată.

90.000 de euro pentru licență

Până la ora redactării acestui articol suporterii susțin că au strâns aproximativ 90.000 de euro. Suma crește rapid, iar ajutorul primit de la Ionel Dănciulescu și Florin Bratu este separat. 

Pentru a face rapid rost de bani, boardul programului DDB a permis abonaților să-și reînnoiască contribuția pe o durată de 1-5 ani. Până acum abonamentul se reînnoia automat, pe câte un an. 

"Am făcut acest lucru pentru a putea achita repede datoria pentru licență. Nu e chiar sănătos, dar nu avem de ales. Noi trebuie să salvăm Dinamo", ne-a spus unul dintre fanii din boardul programului DDB.

Suporterii vor cumpăra acțiuni cu această sumă nouă pe care sunt gata să o vireze în contul clubului. Asta s-a întâmplat și la precedentele donații, fanii având peste 10% din acțiunile formației favorite.

Ionel Dănciulescu, cu istoria pe tarabă

Ionel Dănciulescu, unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai Ligii 1 de după revoluție, n-a putut fi convins de fani să renunțe la ideea de a-și scoate la licitație câteva dintre trofeele și medaliile. 

Primul obiect scos la vânzare a fost trofeul primit atunci când a devenit jucătorul cu cele mai multe prezențe din istoria Ligii 1. 1350 de euro este suma câștigată din acest obiect, care nu se adaugă încă celor 90.000 de euro din cont. 

Sunt mai mult de 10 obiecte pe care "Danciu" le-a pus la dispoziția fanilor pentru a face rost de bani.

Și Florin Bratu sare în ajutor pentru Dinamo

Cei 4500 de fani din programul DDB au mai primit o veste bună. Florin Bratu, fostul antrenor și jucător al "câinilor", a decis să pună umărul la salvarea clubului. 

"Mitraliera", cum a fost numit de dinamoviști, va dona câteva tricouri din colecția personală pentru a fi scoase la vânzare. Ca și în cazul lui Dănciulescu, toți banii vor intra în contul DDB, care îi va vira către club pentru a obține suma necesară licenței.

A donat 30% din pensie 

Dinamoviști de toate vârstele se unesc pentru a pune umărul la salvarea clubului. Iar dovadă stă gestul unui suporter al "câinilor" de 64 de ani, care stă alături de Dinamo de peste 50 de ani

Cenca Dionisie are o pensie de doar 705 lei, însă a decis să trimită 236 de lei pentru club: "Mi-a fost foarte greu, suntem depășiți de tehnologie. Îmi făcusem cont DDB de ceva timp, dar nu reușeam să plătesc cardul. În sfârșit, azi am făcut-o. Tot clasic, deplasare la bancă și depunere", este o parte din mesajul "seniorului", al cărui gest prinde și mai multă culoare în contextul dat, al pandemiei. 

"S-ar rupe ceva din mine dacă s-ar autodesființa Dinamo", a concluzionat fanul, care a anunțat că intenționează ca până la finalul anului să mai doneze de două ori câte 48 de euro.

VIDEO. Claudiu Florică: „Eu sunt în continuare dispus să preiau Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Fostul antrenor al lui Dinamo nu crede că rivalele o vor ajuta să scape de faliment: „Ce, Craiova a fost ajutată de cineva?”

EXCLUSIV Vlad Munteanu, oficial FRF, a decis să doneze pentru Dinamo: „Nu e conflict de interese”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
mehighms
mehighms  •  18 Aprilie 2020, 06:03
Postat de creeperno999 pe 17 Aprilie 2020, 22:32

Bravo caini!

desfintati fcdb...

creeperno999
creeperno999  •  17 Aprilie 2020, 22:32

Bravo caini!

thesamefinger
thesamefinger  •  17 Aprilie 2020, 20:14
Postat de cornelconasu pe 17 Aprilie 2020, 20:01

Un lucru e sigur și s-a convins toată lumea : Dinamo e cea mai iubită echipă din România !!! Ce suporteri ai vreunei echipe ar putea să mai facă așa ceva ??!! NICIUNA !!!!

Like!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează