FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Cornel Dinu se amuză de situația lui Dinamo: „Bate matineul la ușă” + „Simpaticul butoiaș se rostogolea pe gazon, era scăpat din bucătărie”

Articol de - Publicat marti, 11 februarie 2020 09:00

Cornel Dinu, 71 de ani, se gândește la ce e mai rău pentru Dinamo în primăvară.

Dinamo va bifa al 3-lea an consecutiv în play-out, iar legenda Cornel Dinu s-a amuzat de situația echipei, prevestind un viitor negru pentru roș-albi.

"Simpaticul butoiaș"

"Mai grav e că lumea nu și-a dat seama că Dinamo a avut tot timpul un om în plus cu Voluntari. Pentru că simpaticul butoiaș ce se rostogolea pe gazon, Eric, era scăpat din bucătărie. Cu un generos surplus de kilograme, brazilianul nu s-a remarcat decât prin faze fixe. Doamne, cum nu a înțeles nimeni că Mihai Popescu gafează! Și n-a fost prima oară în acest sezon. Cred era a cincea, a șasea oară când a fost tăvălit de adversari. Sincer, mi-e frică pentru Dinamo, fiindcă poporul ăsta are niște proverbe minunat de adevărate, gen «Ce semeni aia culegi» și «Cum îți așterni, așa dormi»", a comentat Mister pentru Gazeta Sporturilor.

Luptă pentru baraj

"În mod normal, la ce fotbaliști au cei de la FCSB de la mijloc în sus, Dinamo trebuie să facă minuni să nu ia gol duminică. Pericolul iminent al clubului e că bate matineul în geam. Există varianta, neagră, ca Dinamo să intre în play-out doar la câteva puncte de contracandidatele la evitarea retrogradării. Cred că Voluntariul nu se mai poate salva, astfel că pentru două locuri, dintre care unul de baraj, se luptă Dinamo cu Chindia, Clinceniul, Iașiul și Hermannstadt", a punctat Dinu.

Vezi AICI clasamentul din Liga 1!

"Câștigarea Cupei, în cazul ultrafericit în care chiar s-ar cuceri trofeul, ar fi doar bomboana pe colivă! Nu e ca și cum salvezi sezonul, până la urmă, ce salvezi?!"

"În afara lui Fabbrini și Sorescu, Dinamo nu are un om capabil să treacă de apărătorii adverși. Fundași? Cei de acum sunt doar plăcuți la vedere, în rest nu au abecedarul apărătorului: deposedare, marcaj și agresivitate"

"Mai grav e că și Uhrin a fost transformat în român, au acționat asupra lui forțele malefice ale acestui popor, încât a ajuns să dea vina pe arbitraj decât să vadă realitatea din echipă"

Cornel Dinu

Tragere la sorți pentru sferturile Cupei României. FCSB, Craiova și Dinamo au meciuri accesibile

Nistor, la un pas de roș-albaștri! Dezvăluirile făcute de Anamaria Prodan: „Profesionistul nu se târăște ca râma pe burtă în fața galeriei!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
jony1973
jony1973  •  12 Februarie 2020, 14:32
Postat de Daniel Irimescu pe 11 Februarie 2020, 10:15

In mod sigur va poate salva Bratu dar trebuie lasat cu biciul. Pa

Trebuie reluata actiunea Bratu in play-off, renuntat la fundasii care nu fac fata (vezi Popescu) si incurajati tinerii din echipa.

andi_frunzescu
andi_frunzescu  •  11 Februarie 2020, 11:50

"Minune sa nu ia gol duminica"?Minune ar fi sa scape fara trei,patru goluri primite cu alde Skovajisa si Pulici in defensiva.

deusdat
deusdat  •  11 Februarie 2020, 11:00

Back to USSR, Dinamo!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează