FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO //UPDATE OFICIAL Mircea Rednic betonează defensiva lui Dinamo! Doi fundași au semnat contractele

FOTO: Guliver/GettyImages +1   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 18:28

Dinamo își betonează defensiva și a ajuns la un acord cu fundașul central lituanian de 29 de ani Linas Klimavicius și cu fundașul dreapta francez Damien Dussaut, 24 de ani.

UPDATE MARȚI 18:00

Linas Klimavicius și  Damien Dussaut au semnat contractele cu Dinamo.

update 17:25

Mircea Rednic l-a convins și pe fundașul dreapta francez Damien Dussaut. Fotbalistul francez, trecut pe la Valenciennes B și Standard Liege vine liber de contract, după ce își va rezilia contractul cu Sint-Truidense, care expira în vară.

damien dussaut

Dussaut, care are 59 de meciuri la Sint-Truidense și 10 la Standard Liege, poate evolua și ca fundaș stânga și și-a dat deja acordul pentru a veni la Dinamo.

500.000 €este cota lui Dussaut, potrivit transfermarkt

Știrea ințială

Linas Klimavicius, FUNDAȘ DE NAȚIONALĂ

Mircea Rednic nu se oprește din transferuri. Ultima țintă este Linas Klimavicius, un fundaș central de 1.90 metri. Ultima dată a evoluat la Zalgiris Kaunas, vicecampioana Lituaniei, unde l-a avut coleg pe Liviu Antal. 

Cele două părți au ajuns la un acord verbal. Dacă nu intervine nimic, jucătorul va semna în cel mai scurt timp cu „câinii”.

Linas Klimavicius este om de bază în echipa națională a Lituaniei. În partida de pe teren propriu din Liga Națiunilor contra României, scor 1-2, Linas a fost integralist. 

De-a lungul carierei a evoluat la Ekranas, Sudova, Dnipro, Kryvbas, Daugaba Riga, Trakai și Zalgiris

18prezențe are fundașul central în echipa națională a Lituaniei

300.000 €este cota lui Linas Klimavicius conform transfermarkt.de

Vezi și: 

EXCLUSIV Dinamo cedează un jucător în Serie B! Merge la fosta echipă a lui Adrian Stoian

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
zecs93
zecs93  •  22 Ianuarie 2019, 02:42
Postat de peluza pe 21 Ianuarie 2019, 17:58

Jucatori de toata jena. Hai ca belgianul poate nu e rau, dar celalalt nu a jucat decat in Lituania. Banuiesc ca Rednic o retrogradeaza pe Dinamo, actualii straini ai lui sunt mult mai slabi.

Pana acum gresesti, Atmane e bunicel, Zenke si Mustoe sunt cei mai buni din cantonamentu asta, si urmeaza sa i vedem la joc si pe Ndiaye,Christovou,Jaadi si acesti 2 fotbalisti veniti azi !!! Pana acum e peste cu muult fata de ce a adus FLORIN FREZA DE PROST pe nume BRATU !!!

zecs93
zecs93  •  22 Ianuarie 2019, 02:39

de lituanian nu prea stiu prea multe, dar fiind titular si om de baza in nationala lituaniei inseamna ceva, cu toate ca doar in meciu contra noastra l am vazut si nu mi-sa parut cine stie ce, iar de francez, il stiu, l am urmarit pe youtoube, pare exact omu cheie care ne trebuie acolo in banda dreapta, a jucat atatia ani la standard liege si a facut-o foarte bine !!! Era bun pe pozitia asta si jucatoru cu C.V interesat, pe nume Opare ( care a jucat la Real Madrid,Besiktas,Standard) poate vine si el, ca Rednic il doreste, sper sa se confirme.......... urgent inca un fundas central si 2 varfuri si putem spune ca avem lot bun !!! Mai ales ca am scapat si de epavele alea, ultimii chiar gomelt si axente, 2 jucatori foarte slabi, mai este katsikas acolo dar va rezilia si cu el contractu cand ne intoarcem la bucuresti !!!

rocky2
rocky2  •  21 Ianuarie 2019, 22:03
Postat de cpt.ahab pe 21 Ianuarie 2019, 18:50

Fain! Purinho!:))))

Mai corect e Pourinho!;)

Vezi toate comentariile (34)
Comentează