FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC ARGEȘ 1-2

Cornel Dinu nu mai suportă situația de la Dinamo și a găsit noi țapi ispășitori: „Când ajung ei să vorbească, e firească decadența”

Dinamo a fost învinsă de FC Argeș, scor 1-2. Cornel Dinu (72 de ani) spune că situația din Ștefan cel Mare este una critică și nu vede soluții pe termen scurt. +31   FOTO
Dinamo a fost învinsă de FC Argeș, scor 1-2. Cornel Dinu (72 de ani) spune că situația din Ștefan cel Mare este una critică și nu vede soluții pe termen scurt.

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2021 22:29 / Actualizat luni, 15 martie 2021 23:01

Dinamo a fost învinsă de FC Argeș, scor 1-2. Cornel Dinu (72 de ani) spune că situația din Ștefan cel Mare este una critică și nu vede soluții pe termen scurt. 

„Sunt sigur că vorbesc în deșert... Deprofesionalizarea și lipsa competențelor este clară. Ionel Gane a fost doar efectul unei strategii de distrugere a lui Dinamo, care a culminat cu ce se întâmplă din iunie, cu grupul ăsta de spanioli, care au o o obrăznicie incredibilă”, a spus Dinu, la TV Telekom Sport. 

Cornel Dinu cere o revoluție la Dinamo

„Doar doi oameni care știu ce fac mai sunt prin club, pe acolo. E Ionel Culina, ofițerul de presă, și Constantin Eftimescu. Nici el nu știe ce putere are. Dar ca în numele echipei să vorbească Mario Niculae, care aduce cu preotul de la Tanacu, și cu Birlică... Competența lor în fotbal nu s-a dovedit cu nimic. Când ajung ei să vorbească, e firesc să ajungi la o asemenea decadență. E un moment infernal”, a mai spus Cornel Dinu. 

FOTO. Cele mai tari imagini din Dinamo - FC Argeș 

Foto: Cristi Preda
Foto: Vlad Nedelea
Foto: Vlad Nedelea
Foto: Vlad Nedelea
Autocarul lui Dinamo, pe furtuna din Ștefan cel Mare Foto: Vlad Nedelea
+27 FOTO

Vlădoiu, președintele lui FC Argeș, după victoria din Ștefan cel Mare: „Scriem istorie, dar sper ca Dinamo să își revină”

Citește și alte știri despre Dinamo - FC Argeș: 

Pablo Cortacero revine și declară război total la Dinamo: „Până acum am lucrat din umbră! Vin la București pentru control absolut”

FOTO+VIDEO. Gol superb în Dinamo - FC Argeș! Moment de măiestrie în Ștefan cel Mare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
214231532388111
Constantin Margarit  •  16 Martie 2021, 13:41

CORNEL DINU DE CE NU AJUTA DINAMO ? E SIMPLU SA STAI IN FOTOLIU SI SA CRITICI CLUBUL,CAND AI PUTEA SA ANTRENEZI ECHIPA(BENEVOL).

1578362032478810
Tihamér Takó  •  16 Martie 2021, 10:50

Un club daca este condus de ultrasi si spectatori,va avea soarta lui Dinamo.Echipa este in degringolada sportiva si manageriala de 4 ani.Anul tracut in mod normal a fost deja retrogradata...in acest an probabil va avea aceiasi soarta.Singura posibilitate de vindicare este resetarea totala,si luat de la inceput din liga a 4-a.In caz contrar,cancerul intern va ucide clubul !

tataika
tataika  •  16 Martie 2021, 04:54

La matineu!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează