FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Florin Prunea l-a jignit în direct pe Octavian Marin, un fost angajat al lui Dinamo: „Ești un nimeni! Ești foarte slab”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 decembrie 2019 13:24

Florin Prunea, președintele lui Dinamo, a avut un schimb dur de replici în direct la TV cu Octavian Marin, fost scouter la Dinamo. 

În timp ce Florin Prunea se declara deranjat de greșelile de arbitraj, în direct la Pro X, Octavian Marin i-a sugerat oficialului dinamovist să fie mai preocupat de jocul echipei. 

Florin Prunea: „Sunt 20 de greșeli împotriva noastră și numai doua în favoarea noastră. Nistor a fost eliminat aiurea. Avea 3 galbene și a primit un galben pentru proteste, după ce nu ni s-a dat penalty cu Sepsi. După aceea a luat și al doilea roșu. Și ne va lipsi cu Botoșani”.
Octavian Marin: „Credeți că fără aceste greșeli erați în primele 4 din Liga 1?”  

Florin Prunea: „Fără greșelile de arbitraj, eram în primele 6”.
Octavian Marin: „Ar trebui să vă preocupe mai mult jocul echipei”.

Florin Prunea: „De echipă se ocupă antrenorul și staff-ul. La noi antrenorul se ocupă de pregătire, de primul 11 și de schimbări”.
Octavian Marin: „Poate ar trebui să vă preocupe că îl aveți doar pe Nistor care trage echipa după el”.

Florin Prunea: „Cine sunteți? Nu vă cunosc!”
Octavian Marin: „Sunt Octavian Marin”.

Florin Prunea: „Ești antrenor? Unde muncești”. 
Octavian Marin: „Da, sunt antrenor”.

Florin Prunea: „De Fabbrini ai auzit? De Mrzljak? Nu-l avem doar pe Nistor. Sunt mulți jucători buni pe acel post”. 
Octavian Marin: „Da, sunt jucători buni. Dar ați spus că absența lui Nistor se va resimți, că e cel mai bun jucător al clubului”. 

Florin Prunea: „Cum să zici că nu contează Nistor?” 
Octavian Marin: „Pai, am zis că el contează. Dumneata ai spus că mai ai 2-3 jucători buni. Deci nu ar trebui să se simtă lipsa lui Nistor”.

Florin Prunea: „Nu te cunosc. Cine sunteți? Vezi-ți de treaba dumitale!”
Octavian Marin: „Nu te lua de mine. Dacă nu mă cunoști înseamnă că nu poți vorbi cu mine?” 

Florin Prunea: „Nu te pricepi la fotbal! Ești foarte slab!”
Octavian Marin: „Am lucrat acum 4 ani la Dinamo!”

Florin Prunea: „Unde? Eu nu eram atunci. Probabil sunt ceva reminiscențe”.
Octavian Marin: „De ce vorbești de mine fără să mă cunoști? Nu există nicio reminicență. Am zis că trebuie să vorbți de fotbal, nu de arbitraje”.
Florin Prunea: „Nu vreau să vorbesc cu tine și să-ți fac publicitate. Am intrat în emisiune pentru a vorbi de fotbal. Tu ești un nimeni! Ești împotriva clubului meu. Nu vreau să-ți fac publicitate!”

Cine e Octavian Marin 

DINAMO // Florin Prunea l-a jignit în direct pe Octavian Marin, un fost angajat al lui Dinamo: „Ești un nimeni! Ești foarte slab”

Octavian Marin, 48 de ani, este agent FIFA din 2011 și a lucrat în departamentul de scouting al clubului în trecut. A fost junior al lui Dinamo până la 19 ani, când a decis să renunțe.  

Octavian a câştigat compensaţii de solidaritate pentru cluburile ce i-au format pe Ronaldo, pe Berbatov, pe Zigic şi pe Sonck, dar şi pentru grupările din România ce au contribuit la creşterea lui Chivu, Mutu, Contra, Bratu şi Tamaş!  

Mai exact, pentru FC Argeş a adus 700.000 de euro din transferul "Briliantului", pentru CSŞ Reşiţa 300.000 de euro, pentru CSM Reşiţa 300.000 de euro şi pentru U Craiova 100.000 de euro în cazul lui Chivu, pentru LPS Banatul 300.000 de euro de la Atletico Madrid pentru Contra.

Citește și:

 „Câinii”, față în față cu un meci CAPITAL! Victorie sau haos în iarnă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  18 Decembrie 2019, 18:22

prruuunnneeaaaaaaaaaaaaaaaa , ptr a ramane la dinamo obligatoriu trebuie sa ti se reduca salariul la jumatate atat tie cat si incapabililor d balanescu , danciulescu si uhrin !!! nu acceptati , DEMISIA !!! vrem personal nou care sa stie c ese ala fotbalul nu figuranti , carora l place mai mult sticla si doar sa vorbeasca despre fotbal!!! DEMISIA !!! vrem antrenor capabil !!! Zlatco KRANJCAR , ZICU sau Krunoslav JURCIC , 1 din 3 !!!

sdoru
sdoru  •  18 Decembrie 2019, 15:42

Sa ne spuna marela mager prunica.......cati bani a produs pentru cluburile unde a fost angajat????!!Este usor sa fii manager dar doar sa cheltui bani!!!!!! ps. prunea este un personaj lipsit de neuroni!!!!! tot altii sunt de vina, el nu este vreodata!!!! CU CE BUGET DE SALARII NE-A BAGAT PRUNICA IN PLAYOUT???!!!!!PRUNICA MARELE CUNOSCATOR DE FOTBAL!!!

gintonic
gintonic  •  18 Decembrie 2019, 15:12

Daca s-ar respecta putin, Prunea nu ar discuta de o asa maniera!... dar, ce sa ii ceri?... atata poate! El va ramane vesnic in memoria noastra "groparul Romaniei" din meciul cu Suedia! A ingropat visul unei intregi natiuni!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează