FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamovistul care exultă după victoria cu FC Voluntari: „Asta-i strategia corectă! Cu ei în teren, nu se mai ajungea aici”

Dinamo a învins-o pe FC Voluntari cu o echipă formată doar din jucători români / Sursă foto: fcdinamo.ro +49   FOTO
Dinamo a învins-o pe FC Voluntari cu o echipă formată doar din jucători români / Sursă foto: fcdinamo.ro

Articol de - Publicat marti, 20 iulie 2021 11:59 / Actualizat marti, 20 iulie 2021 13:21

Gabi Răduță, fostul șef al Academiei Dinamo, jubilează după victoria reușită de „câini” cu FC Voluntari, scor 3-2, în care Bonetti a folosit doar jucători români, majoritatea crescuți în propria pepinieră.

„După cum vedeți, se poate și cu juniorii din academie. Giafer, titular la debut! Dudea, repatriat! Florescu, la debut! Mihaiu, Crețu, Bani, Eșanu, Moldoveanu, Neicuțescu, Radu. I-am împrumutat la echipe de Liga 2 și am ținut cu dinții de ei. Acum dau roade

Borcea și Măgureanu se vor impune și ei, cu siguranță. M-am luptat pentru acești tineri, tot am spus că au valoare și pot juca la Dinamo. Aceasta era strategia corectă, cu tineri și 3-4 jucători cu expriență, Filip, Anton, Sorescu”, a spus Răduță, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Dinamovistul care exultă după victoria cu FC Voluntari: „Asta-i strategia corectă! Cu ei în teren, nu se mai ajungea aici”
Gabi Răduță radiografiază situația tinerilor din „haita” lui Bonetti / Captură GSP Live

Gabi Răduță: „Dacă tinerii ar fi fost promovați, am fi avut bani și performanțe”

„Nu aștept să-mi mulțumeacsă nimeni! Dar bucuria este imensă că am putut să cresc atâți jucători la nivel de Liga 1. Este o realizare fantastică. A fost o muncă de opt ani, cu performanțe remarcabile. Tot răul spre bine. Văd că și domnul Mureșan a spus că a găsit foarte mulți tineri talentați. Mă bucur pentru ei. Și mai sunt încă foarte mulți jucători tineri care pot intra. 

Aceasta a fost strategia noastră și ne-am atins obiecticvul la cel mai înalt nivel. Trebuia să se întâmple acest lucru mai devreme. Dacă tinerii din academie erau promovați, nu se mai ajungea în această situație, ar fi fost bani și performanțe”. 

„Dinamo romena” sub comanda italianului Bonetti

Dinamo nu a aut niciun fotbalist străin pe foaia de joc a meciului cu Voluntari. A fost pentru prima dată din 2010 când se întâmplă acest lucru!

Problemele financiare interminabile ale „câinilor” pot duce și la un lucru bun. Fără posibilitatea de a transfera jucători, Dario Bonetti a fost obligat să construiască cu adevărat un „New Dinamo”. Dacă sezonul trecut a fost inflație de străini, aduși pe bani grei, fictivi, de Pablo Cortacero, acum lotul este format 100% din fotbaliști autohtoni.

Dinamo, fără străini la meciul cu Voluntari

  • Ultima dată când Dinamo nu a folosit fotbaliști străini pe durata unui meci a fost pe 18 mai 2013, FC Vaslui - Dinamo, scor 4-1. Pe bancă s-a aflat portarul macedonean Kristijan Naumovski.
  • Ultimul meci al lui Dinamo doar cu jucători români pe foaie a avut loc pe 22 mai 2010, FC Vaslui - Dinamo, scor 2-0. „Câinii” erau pregătiți în acel moment de Cornel Țălnar.

Cadre spectaculoase din meciul Dinamo - FC Voluntari 3-2

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+45 FOTO

VIDEO Deian Sorescu, după ce a marcat de 3 ori în poarta celor de la FC Voluntari: „A fost un singur om pe teren: echipa!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Nu toată lumea crede în Deian Sorescu » Dezvăluirile unui agent: „Are 24 de ani, e un pic târziu”

Anunț important la Dinamo » Când estimează șefii că vor putea efectua transferuri: „Mai durează”

Fericire la Dinamo după despărțirea de Puljic: „Oricum a făcut vreo 6 penalty-uri, nu-l regretăm” + Croatul și-a găsit echipă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
creeperno115
creeperno115  •  20 Iulie 2021, 22:44

Cu banii aia DDB poate tine de unul singur clubul

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  20 Iulie 2021, 17:51

Sorescu - 10 milioane de euro !!!

dragdim
dragdim  •  20 Iulie 2021, 14:35

Corect! Pe ăștia ii judecam după un meci, iar pe Fabbrini îl așteptăm sa facă minuni, dar el este principalul vinovat pentru starea gazonului din Ștefan cel Mare, cu piruetele lui năucitoare care nu duceau nicăieri.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează