FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 2-0

DINAMO - GAZ METAN 2-0 // Dusan Uhrin: „Ne dorim să rămânem pe loc de play-off” + Ce spune despre scandalul cu fostul medic al echipei

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 octombrie 2019 23:01

Dusan Uhrin (52 de ani) s-a declarat mulțumit de prestația jucătorilor săi în victoria cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-0.  

„Trebuia să înscriem mai multe goluri, dar ne-am dorit să câștigăm mai mult decât cei de la Mediaș. Prima ocazie a fost a lor, deci nu a fost un meci ușor. Mă bucur că jucătorii mei au fost concentrați. 

Pas cu pas, vrem să jucăm din ce în ce mai bine, să ne punem la punct din punct de vedere tactic. 

Este important pentru mine că jucătorii pun în aplicare ceea ce le cer. Urmează meciuri dificile, dar ne dorim să rămânem acolo, pe loc de play-off. Trebuie să ne concentrăm pe fiecare meci”, a spus Dusan Uhrin, la Look Sport.  

Filip Mrzljak (26 de ani) a fost titularizat de către Uhrin și, întrebat dacă îl vom vedea în primul 11 și în meciurile următoare, tehnicianul a explicat: 

„Cine se pregătește bine este titular. Moura a jucat după 2 luni, a făcut câteva greșeli dar a jucat bine. Vom vedea cine va fi titular”. 

Întrebat despre scandalul iscat la Dinamo cu fostul medic al echipei, Adrian Motoacă, Uhrin a răspuns: „Mă concentrez doar pe jucători. Sigur că este important să avem doctor. Nu vreau să comentez mai mult”.  

VEZI ȘI:

DINAMO - GAZ METAN 2-0 // „Câinii” redevin fiare! 3 explicații pentru revenirea în elită: efectul pastelor bolognese, „balamaua” Dan Nistor și cele două nume fundamentale din apărare

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
samertx
samertx  •  19 Octombrie 2019, 00:10
Postat de undergrant pe 18 Octombrie 2019, 23:55

Esti din alt film, tinere! Uhrin Jr este, fara doar si poate, un profesionist... Numai ca acum s-a inhamat la sarcina de a face din *** bici, ceea ce nu ar putea pune in practica nici macar Gates sau Zuckenberg...

Nu știu cât de te interesează pe tine în ce film joc eu, amice.Dar ca să-ți răspund, tu duci fotbalul la nivel macro, la vârf! :))

undergrant
undergrant  •  18 Octombrie 2019, 23:55
Postat de samertx pe 18 Octombrie 2019, 23:27

Emani un aer profesionist, Dușan. Ai schimbat fața echipei. Cu ceva întăriri în iarnă-alese de către tine- sunt sigur că vom arătă mult mai bine. Ești un garant al fotbalului tratat profesionist. Pentru mine, sigur. Succes!

Esti din alt film, tinere! Uhrin Jr este, fara doar si poate, un profesionist... Numai ca acum s-a inhamat la sarcina de a face din *** bici, ceea ce nu ar putea pune in practica nici macar Gates sau Zuckenberg...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

126791918017681
Danezul Gramada  •  18 Octombrie 2019, 23:29

Vin 3 batai la rand si ii ies pe ochi cehului pastele bolognese.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează