LIGA 1  ·  DINAMO

DINAMO. Ionel Dănciulescu, dezvăluiri incredibile: „Contra a fost trădat de personajul principal, care a dispărut! Jucătorii voiau să-l bată pe Rufo Collado”

Ionel Dănciulescu, 43 de ani, fostul team-manager al lui Dinamo, critică dur managementul spaniol al clubului și dezvăluie că jucătorii „câinilor” voiau să-l bată pe directorul sportiv Rufo Collado, iritați de promisiunile neîndeplinite.
Ionel Dănciulescu, 43 de ani, fostul team-manager al lui Dinamo, critică dur managementul spaniol al clubului și dezvăluie că jucătorii „câinilor” voiau să-l bată pe directorul sportiv Rufo Collado, iritați de promisiunile neîndeplinite.

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 decembrie 2020 17:15 / Actualizat vineri, 04 decembrie 2020 17:38

Ionel Dănciulescu, 43 de ani, fostul team-manager al lui Dinamo, critică dur managementul spaniol al clubului și confirmă că jucătorii „câinilor” voiau să-l bată pe directorul sportiv Rufo Collado, iritați de promisiunile neîndeplinite.

„Impostori! Cred că ăsta e cuvântul care îi definește cel mai bine pe acești domni din Spania, care au venit aici să ne dea nouă lecții de viață, lecții de cum trebuie gestionată situația la un club de fotbal precum Dinamo, pe când ei sunt niște amatori din toate punctele de vedere.

Din păcate, Contra a fost trădat de personajul principal, domnul Melero, care a dispărut la doar câteva săptămâni după ce s-a semnat această vânzare, bineînțeles după ce toate comisioanele din transferuri s-au dus către firma sa din Spania. 

Jucătorii nici nu voiau să îl vadă pe Rufo Collado, voiau să îl bată. La Cosmin nu intra în birou, se plimba pe la Săftica și aștepta să vină masa și să își ia o caserolă de mâncare la pachet, la hotel. 

Cred că Dinamo nu are absolut niciun ban în cont, pentru că, din ce știu, și banii pentru deplasarea de azi pentru meciul de la Pitești au fost plătiți de un dinamovist adevărat, care face parte din board-ul DDB”, a declarat Dănciulescu pentru Antena Sport. 

Rufo Collado

 Ce înseamnă Ionel Dănciulescu pentru Dinamo:

  • 15 sezoane jucate
  • 3 titluri câștigate
  • 2 titluri de golgeter
  • 152 de goluri în 355 de meciuri de Liga 1
  • 5 goluri în Derby de România, în poarta Stelei
  • 16 goluri în Cupele Europene. Al 3-lea marcator all-time în Europa după Niculescu, 18 goluri, și Dudu Georgescu, 17 goluri
  • 41 de meciuri în Europa, este locul 2 all-time de prezențe în competițiile intercontinentale pentru Dinamo. Pe primul loc e Niculescu, cu 43 de jocuri

VIDEO. Soluție pentru salvarea lui Dinamo: „Faliment și o luăm de la capăt în Liga 4!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:Incredibil cine e femeia alături de care a fost fotografiat Gabi Bădălău, după ce a petrecut cu Bianca Drăgușanu în Maldive
Libertatea
Comentarii (10)
Cristian Holban  •  04 Decembrie 2020, 20:16

Doar Dinamo Bucuresti....

thefixer  •  04 Decembrie 2020, 20:10

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Nicolae Alin Neag  •  04 Decembrie 2020, 19:48

dispar datoriile catre terti, jucatori,etc...

Vezi toate comentariile (10 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:30 Fotbal, Liga 1
Hermannstadt - CFR Cluj
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, La Liga
Athletic Bilbao - Getafe
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet
Liga 1