LIGA 1  ·  DINAMO

DINAMO. Ionel Dănciulescu tună: „Campionatul nu se va termina pe teren, nu avem foruri competente! Se ajunge mereu la TAS”

Ionel Dănciulescu (43 de ani), directorul sportiv al lui Dinamo, cere trecerea urgentă la un sistem competițional cu 16 echipe din sezonul următor.
Ionel Dănciulescu (43 de ani), directorul sportiv al lui Dinamo, cere trecerea urgentă la un sistem competițional cu 16 echipe din sezonul următor.

Articol de - Publicat marti, 04 august 2020 12:27 / Actualizat marti, 04 august 2020 13:19

Ionel Dănciulescu (43 de ani), directorul sportiv al lui Dinamo, cere trecerea urgentă la un sistem competițional cu 16 echipe din sezonul următor.

Dinamo e la mâna comisiilor în tentativa de a se salva de la retrogradare. Ionel Dănciulescu crede că formația pe care o reprezintă a fost dezavantajată și cere o remediere a situației pe ultima sută de metri.

Dănciulescu: „Nu avem foruri competente”

„Așteptăm o decizie a LPF în cursul zilei de azi. Din ce văd, nu se va termina pe teren campionatul. Nu va prima meritul sportiv. N-ar trebui să retrogradeze nimeni. Așa ar fi corect. Totul este împotriva noastră, și FRF, și arbitrajele. Fiecare DSP a judecat altfel, n-a fost o linie clară. Noi am avut un magaziner și am intrat toți în carantină, la alții nu a fost la fel. Au jucat.

Nicio echipă din Liga 1 nu a respectat protocolul sanitar de la A la Z. Să vorbim despre precedentul de aseară: prelungiri și penalty-uri. Dacă tot nu se respectă regulamentul, de ce nu faci și 16 echipe? Și ultima echipă să dea baraj cu locul 3 din liga secundă. Dacă Dinamo retrogradează cu meciurile nejucate până la final, va fi o pată urâtă pe obrazul fotbalului românesc. Nu avem foruri competente, nu luăm decizii corecte. Mereu ajungem la TAS, suntem țara care ajunge mereu la TAS. E inadmisibil”, a declarat Ionel Dănciulescu conform Prosport.

VIDEO. Gigi Mulțescu cere ca nicio echipă să nu retrogradeze

Citește și alte știri despre Dinamo:O fată de 15 ani a fost dusă la marginea orașului pentru a întreține relații intime cu mai mulți bărbați. Incredibil ce i-au făcut Cătălin și Victor! „ca să facă treabă...„
Libertatea
Comentarii (117)
creeperno  •  04 August 2020, 22:51

Mergem la tas si evitam retrogradarea 100%

tutan_camon  •  04 August 2020, 18:20

Auzi titlu: Ionel Danciulescu tună! :))) Mai potrivit ar fi: Ionel Danciulescu latră! Am și eu câine care mârâie și latră, dar de tunat, categoric nu tună.

Gabi Simon  •  04 August 2020, 17:53

Danciulescule pentru sezonul urmator fara nici un parti-priu voi normal trebuie sa jucati in Liga a 2 a. Nu va mai chinuiti degeaba chiar a-ti fost singurul club dintre toate anul acesta in care sincer a-ti avut o debandada la club ca la o echipa judeteana. Daca Federatia si Liga va scapa nul asta,nu stiu cum faceti ca dupa noile ordine din sezi=onul urmator nu aveti voie sa accedeti la licenta pt Liga 1 si v-eti retrograda sezonul urmator . Asa ca Dinimo trebuie sa ajunga in Liga a 2 .

Vezi toate comentariile (117 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA
Turneul din Roma
Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1
Chindia - Hermannstadt
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:30 Fotbal, Bundesliga 2
Hamburger SV - Fortuna Dusseldorf
Digi 4
21:00 Fotbal, Liga 1
Astra - CFR Cluj
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga
Bayern Munchen - Schalke 04
Digi 2, Telekom 2
22:00 Fotbal, Ligue 1
Lyon - Nimes
Digi 3
22:00 Fotbal, La Liga
Getafe - Osasuna
Digi 4
Program TV complet

Liga 1