FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Ionuț Negoiță despre interesul șeicilor din Emirate: „E ceva serios. Mai rămân implicat până în primăvară” + propunere INCREDIBILĂ: „Echipa ar putea să redevină a Ministerului Afacerilor Interne”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2020 22:53

Ionuț Negoiță (47 de ani), patronul lui Dinamo, a oferit noi detalii despre vânzarea clubului și despre situația financiară a formației din „Ștefan cel Mare”.

„Toată lumea se limitează la a vorbi, toți se pricep, toți își dau cu părerea, dar nimeni nu a făcut nimic pentru a ajuta Dinamo. Din păcate, ne limităm doar la a fi specialiști. Important pentru Dinamo este să ia licența. Ca să ia licența, trebuie să aibă bani. Ca să aibă bani, trebuie să obțină metode de finanțare”, a declarat Negoiță la TV Digi Sport.

Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo: „Până în primăvară voi rămâne implicat”

„Cu banii de pe Nistor si de pe Ciobotariu s-au plătit strict cheltuieli care au legătură cu obținerea licenței. Pentru cei tineri, cu salarii mai mici, salariile pe noiembrie sunt achitate, iar pentru ceilalți jucători salariile au fost achitate pe luna octombrie. Cu taxele către stat suntem la zi.

Le-am spus suporterilor să găsească soluții. Am promis că în cazul în care există mobilizare, eu voi rămâne implicat doar până în primăvară. Trebuie să existe din partea lor un proiect, văd că l-au făcut, se mișcă, există niște bani. Iar pe lângă ce au ei trebuie să vină cineva să preia clubul. Cei de la «Doar Dinamo București» au fost cei mai activi. Am discutat și cu ceilalți (n.r. «Asociația Dinamoviști pentru Dinamo»), dar acolo am rămas la doar stadiul de discuții”, a mai afirmat acesta.

Negoiță a vorbit și despre interesul privind cumpărarea lui Dinamo de către un fond de investiții din Emiratele Arabe Unite: „Pare că sunt lucruri serioase. În ceea ce mă privește, fac tot ce ține de mine, dar sunt rezervat în privința vânzării, însă așa sunt eu de obicei”.

De asemenea, Ionuț Negoiță a făcut o propunere surprinzătoare, conform căreia Ministerul Afacerilor Interne ar putea să participe din nou la conducerea roș-albilor: „Poate că echipa ar putea să redevină a Ministerului Afacerilor Interne. S-ar putea implica și Primăria Sectorului 2 sau cea a Capitalei, așa cum sunt majoritatea cluburilor, susținute de primării”.

„Nu știu cât de relevant este subiectul cu Dănciulescu și Prunea. Până la urmă, au plecat în cantonament. Discuții au mai fost, de tot felul, nu vreau să intrăm în detalii” - Ionuț Negoiță

Florin Prunea, interviu din Spania: „Cupa reprezintă un obiectiv major” 

GALERIE FOTO DINAMO - Krasnodar 1-2

+6 FOTO

vezi și:

DINAMO // Dusan Uhrin la ora marilor confesiuni: „Aș vrea bugetul FCSB, dar mi-e imposibil să mă văd acolo!” + de ce s-a simțit ca-n „Singur acasă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
1745flo
1745flo  •  23 Ianuarie 2020, 18:21

FORZA DINANO!

1745flo
1745flo  •  23 Ianuarie 2020, 18:20
Postat de ares.123 pe 23 Ianuarie 2020, 10:44

Steaua e aici in L1. Ce disperati sunteti sa ajungeti si voi...Cel mai mare Brand. Faceti performante, in tara si afara, adunati trofee si poate peste 30 de ani va vedeti visul cu ochii. Voi, in schimb va rugati sa moara capra vecinului.

Fcsb e steaua prostovanilor!

parpalache
parpalache  •  23 Ianuarie 2020, 17:16

"Mai raman implicat pana in primavara"!Si dupa aia?Ne ramane Dinamo din liga a 4 a?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează