FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic, luat din nou la țintă: „Doar la noi antrenorul atacă președintele!” + „Mă îndoiesc că poate redresa clubul”

Mircea Rednic și Iuliu Mureșan, în momentul venirii „Puriului” la Dinamo
Mircea Rednic și Iuliu Mureșan, în momentul venirii „Puriului” la Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 21 decembrie 2021 13:07 / Actualizat marti, 21 decembrie 2021 13:23

Penultima în Liga 1, Dinamo e în mijlocul unor noi „turbulențe” serioase. Administratorul special Iuliu Mureșan e la un pas să plece din club, după ce în ultima perioadă s-a aflat mai mult în umbra lui Mircea Rednic, cel care vrea să dețină controlul total în club.

Plecarea iminentă a lui Iuliu Mureșan a fost comentată marți dimineață, în cadrul unei emisiuni de sport, de Florin Prunea, fostul președinte al celor de la Dinamo. Vechi contestatar de-ai „Puriului”, cu care s-a și judecat în instanță, Prunea nu s-a ferit să lanseze noi „săgeți” la adresa tehnicianului dinamovist.

„E urât ce face Mircea Rednic!” » Analiza dezastrului de la Dinamo: „Înainte se dădeau bani, mașini, case”
DINAMO
„E urât ce face Mircea Rednic!” » Analiza dezastrului de la Dinamo: „Înainte se dădeau bani, mașini, case”

Florin Prunea: „Rar vedem ca un antrenor să atace președintele”

„Mai rar vedem la noi ca un antrenor să atace președintele. Îmi pare rău pentru domnul Mureșan. În momentul în care vii și nu ai putere de decizie, e greu să te miști. Eu îl înțeleg foarte bine. Nu trebuie să fii mare specialist ca să-ți dai seama că dânsul era stingher acolo. E unul dintre președinții experimentați ai campionatului nostru, mie îmi pare rău pentru dânsul.

Am văzut că totul e acum în spatele antrenorului, partea sportivă, partea financiară, partea administrativă, dar nu cred că e în regulă așa, din punctul meu de vedere. Înseamnă că au încredere că Rednic poate redresa corabia, dar eu mă îndoiesc că va reuși”, a spus Florin Prunea, la Pro X. 

Într-un interviu acordat pentru GSP, în septembrie, după ce și-a dat acordul să preia Dinamo, Rednic declara, cu bătaie la Iuliu Mureșan: „Cei care au făcut transferurile să și răspundă".

Florin Prunea: „Dacă iar aduc jucători pe salarii de două, trei mii de euro, lucrurile vor merge la fel”

În calitate de dinamoviști, suntem triști, îngândurați. Mă bucur că se încheie acest an de coșmar pentru echipă. Vestiarul stă pe un butoi cu pulbere, iar cei de acolo rebuie să se miște repede! Programul lui Dinamo e unul greu și trebuie făcute cât mai multe puncte până la startul play-out-ului.

Dacă iar aduc jucători pe salarii de două, trei mii de euro, lucrurile vor merge la fel, n-au nicio șansă. Acum, nu știu dacă își mai permit să aducă jucători pe salarii mai mari.

- Florin Prunea, fost jucător și oficial Dinamo

VIDEO Remus Răureanu, opinie categorică: „Mă aștept ca Rednic să se comporte la fel și anul viitor”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV / UPDATE Pleacă astăzi? Numărul 1 de la Dinamo admite tensiunile interne: „Decizia e luată!”

„E urât ce face Mircea Rednic!” » Analiza dezastrului de la Dinamo: „Înainte se dădeau bani, mașini, case”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (9)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  21 Decembrie 2021, 18:58

DEMISIA *** muresan , matei , trandafir , birlica si alexandrescu !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

demolarii
demolarii  •  21 Decembrie 2021, 15:59

Pentru Prunea vorbește faptele. Ce a facut in 2 mandate de președinte la Dinamo? Despre performanțele lui sa vorbeasca.....de ce exista in mandatele lui la Poli Iași și Dinamo o creștere a datoriilor pentru cluburi? Ca președinte gestionarea banilor face parte din fișa postului....

dvd1
dvd1  •  21 Decembrie 2021, 15:52

despre ce redresare e vorba aici?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează