FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andrei Nicolescu, atacat pentru declarația dată la GSP LIVE: „Nu poate să îl oprească cineva pe omul ăsta? Debitează prostii! E ridicol și penibil”

Articol de - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2023 08:05 / Actualizat miercuri, 15 noiembrie 2023 09:26

Andrei Nicolescu a fost contrat dur pentru declarația dată la GSP LIVE despre Oțelul, formație nou promovată în Superligă, la fel ca Dinamo, dar cu rezultate mai bune.

„Nu aș putea să lucrez în sistemul de la Oțelul. Nu cred că un club ca Dinamo ar putea performa în sistemul ăla. Asta e părerea mea subiectivă. Mă refer la modul de a juca, la exprimarea echipei. Eu sincer nu mă pot uita la meciurile pe care le joacă Oțelul Galați”, a declarat Nicolescu la GSP Live.

Pândește postul lui Burcă? Atac la antrenorul lui Dinamo: „Ce transferuri? Nu jucătorii sunt problema”
DINAMO
Pândește postul lui Burcă? Atac la antrenorul lui Dinamo: „Ce transferuri? Nu jucătorii sunt problema”

După ce a văzut declarația dată de Andrei Nicolescu, administrator special și acționar la Dinamo, Florin Prunea l-a criticat pe acesta.

Andrei Nicolescu, atacat pentru declarația de la GSP LIVE

„E o declarație nefericită. Dacă tăcea, director rămânea. Atâtea prostii debitează… Dar nu știu... Nu poate să îl oprească cineva pe omul ăsta? 

În primul rând, vorbește în numele clubului Dinamo. Și ce declarație e asta? E o declarație lipsită de respect la adresa unui club și la adresa lui Dorinel, liderul de selecții la echipa națională și un antrenor care își face treaba și muncește. A fost campion, e fost jucător la Dinamo… 

Dar chiar nu își dă seama că e ridicol și penibil? Vezi-ți de treaba ta! Și așa ai problemele pe care le ai în curtea ta. Tu te ocupi de celelalte echipe?

El are atât de multă treabă de făcut la Dinamo și atât de multe lucruri de pus la punct acolo... Te apuci și te iei de Oțelul și de Dorinel Munteanu? Mai ales că nu ai dreptate! Dacă Oțelul avea un atac fără precedent la adresa lui Dinamo și erai obligat să răspunzi, da… Dar fără fundament… Și devine ridicol! Nu e cazul. Oțelul e un exemplu!”, a spus Florin Prunea la Prosport.

Cine e Andrei Nicolescu? N-am auzit de el, poate să spună ce vrea. Bine, în general președinții ar trebui să-și vadă de treaba lor, de administrarea cluburilor pe care le reprezintă, nu să comenteze jocul unei echipe sau alta. Sincer, eu habar n-aveam de el până acum. 

– Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul

VIDEO Andrei Nicolescu, declarații controversate: „Nu pot să mă uit la meciurile Oțelului”

Citește și: 

Dinamo e la pământ, dar mai sunt și suporteri care cred în Ovidiu Burcă: „Ne lipsește doar norocul”
DINAMO
Dinamo e la pământ, dar mai sunt și suporteri care cred în Ovidiu Burcă: „Ne lipsește doar norocul”
Burcă? Jucătorii? Cine ar trebui să plece de la Dinamo? Campionul din 2007 a dat verdictul: „Dacă gândești așa, mai bine nu mai vii deloc”
DINAMO
Burcă? Jucătorii? Cine ar trebui să plece de la Dinamo? Campionul din 2007 a dat verdictul: „Dacă gândești așa, mai bine nu mai vii deloc”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
legio.sud
legio.sud  •  15 Noiembrie 2023, 13:01
Postat de Trotsky pe 15 Noiembrie 2023, 11:01

Așa, și? Cui ii place jocul gălățenilor? Nimănui, dar uite că este efectiv în comparație cu permutările neeficiente ale lui Burca. Atâta tot, ce să zic, mare declarație. Prunea de ce n-a "văzut oportunitatea" la începutul anului? Că avea 500k să ia acțiunile de la Șerdean și putea mobiliza și alți dinamoviști să i se alăture intr-un alt tip de proiect, decât să tot dea din gură.

Cine este fraier să bage chiar și 100k în Dinamo , un club care ars de dus un blestem ?!!!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează