FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // PCH îl atacă pe Ion Crăciunescu: „Moș Crăciunescu venea cu daruri pentru copiii cuminți din Ghencea”

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 decembrie 2019 11:24

Peluza Cătălin Hîldan a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care îi contestă integritatea lui Ion Crăciunescu (69 de ani), fost arbitru internațional.

  • PCH a rememorat în ultimele zile evenimente importante petrecute în anii când Nicolae Ceaușescu era conducătorul României

„Moș Crăciun era cenzurat pe vremea aia. Fusese înlocuit cu Moș Gerilă. Pentru steliști exista un alt înlocuitor pentru Crăciun: Moș Crăciunescu, care venea de fiecare dată cu daruri bune pentru copiii cuminți din Ghencea.

Dar mai erau și alți moși la fel de darnici: Porumboiu, Argăseală, Chivulete, Gheorghe Constantin «Vâlcea», Marcel Lică, Gheorghe Constantin «Suceava», Vasile Avram. Obiceiurile lor n-au murit niciodată, mai ales că cei mai mulți dintre ei au ajuns șefii CCA după 89” - fragment din postarea PCH.

30 de anide la Revoluție s-au împlinit în această lună

VEZI ȘI:

Vine ca să plece » Darius Olaru, singurul transfer al iernii bifat de FCSB, ar putea fi trimis înapoi la Gaz Metan

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
creeperno999
creeperno999  •  27 Decembrie 2019, 23:06

De cand nu mai face Dinamo blaturi a început Steaua sa faca

1391589047675723
Laurentiu Cristea  •  27 Decembrie 2019, 22:43

Everestul oligofreniei este aici :))) . Echipa Securitatii,a Militiei, care fezanda cam peste tot pe unde avea loc inainte de 89 ( de la luatul permisului de conducere pana la convocarea la sectie pt cazare de o noapte pt nu stiu ce fapte imaginare chiar inainte de meci) isi plange acum de mila prin cativa spurCATZEI care, chipurile, au prins vremurile alea. Bai puletzi frustrati, eu inteleg ca aveati atunci amigdalele alb-rosii de la madularele pe care vi le infigeau la voi la bloc amicii stelisti, dar totusi... etnobotanice pe vremea aia nu existau, chiar daca voi, fiii de militieni sau securisti (altfel nu cred ca erati atat de *** sa va alegeti o echipa care se uitase in calitate de mare rivala la 7 mai) puteati avea acces mai usor la iarba. Aaa, daca va place sa faceti laba in cerc, sau sa va faceti 69 reciproc(sau tot in cerc) e ok...ramaneti in lumea voastra in care vedeti inorogi roz mergand pe strada. P.S. Inca ceva: oare cine a invins si cine a tradat in 89 ? Ceasca sau Secu? Si cine a supravietuit si inflorit si dupa aia? Asta ca sa aveti un pic imaginea raportului de forte reale dintodeauna dintre partid, politic si securisti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

811370355651745
Dragos Samfira  •  27 Decembrie 2019, 21:23

Hai craiova,suntem cu 1000 de ani înaintea voastră,rasurilor

Vezi toate comentariile (14)
Comentează