FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID

Iuliu Mureșan, anunț despre transferuri înainte de Dinamo - Rapid: „Rednic a adus un mijlocaș care îmi place mult. Urmează alte mutări”

Dinamo - Rapid. Iuliu Mureșan, administratorul special al „câinilor”, continuă căutările pentru a întări lotul pregătit de Mircea Rednic.
Dinamo - Rapid. Iuliu Mureșan, administratorul special al „câinilor”, continuă căutările pentru a întări lotul pregătit de Mircea Rednic.

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 octombrie 2021 20:22 / Actualizat sambata, 23 octombrie 2021 20:44

Dinamo - Rapid. Iuliu Mureșan, administratorul special al „câinilor”, continuă căutările pentru a întări lotul pregătit de Mircea Rednic. 

Iuliu Mureșan nu are liniște nici în ziua derby-ului Dinamo - Rapid. Administratorul special al clubului din Ștefan cel Mare trebuie să găsească un fundaș dreapta, post pe care Mircea Rednic îl consideră deficitar. 

Iuliu Mureșan, înainte de Dinamo - Rapid

„Eu deja văd o creştere în jocul echipei. E o organizare mai bună, un ritm mai bun. Mai vrea să mai aducă jucători, a fost un post pe care nu am reuşit să îl acoperim, cel de fundaş dreapta. 

În atac se vede clar că ne trebuie jucători, avem atacanţi, dar ne trebuie atacanţi care dau gol, nu să le scrie pe ecuson atacant. Pe lângă Mirko Ivanovski, de care suntem mulţumiţi, l-am adus pe un atacant, Tomas Vestenicky, şi chiar i-a venit cartea verde. Vor avea drept de joc. 

Am adus un mijlocaş, care îmi place foarte mult, l-a adus Mircea Rednic pe Michel Espinosa. Acum li se cere jucătorilor ritm de antrenament, care e necesar la o echipă de Liga 1, în sfârşit”, a spus Iuliu Mureșan, cu o oră înainte de Dinamo - Rapid, la Telekom Sport. 

Mircea Rednic nu a intrat în conflicte cu jucătorii, gestionează foarte bine jucătorii şi lotul. Sunt mai uniţi jucătorii decât înainte şi conţinutul antrenamentelor este mai bun. Nu, nu e dur, e un antrenor diplomat. Ştie şi să antreneze bine, dar ştie şi să se comporte cu jucătorii şi să le menţină acel stres pozitiv.
- Iuliu Mureșan

Tot ce trebuie să știi înainte de Dinamo - Rapid

Citește mai multe știri de actualitate:

NU i s-a întâmplat niciodată » Premieră neagră pentru Dan Petrescu: „Mai rău nu există!”

Mutare de titlu! Basarab Panduru revine în Liga 1: cu cine a bătut palma

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
creeperno115
creeperno115  •  23 Octombrie 2021, 22:38

Cu acesti orice jucatori era sa castigam

babin
babin  •  23 Octombrie 2021, 21:48

La Dinamo are loc orice jucator sub 40 de ani, sub 100 kile si cu ambele picioare.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează