FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID 1-1

Deian Sorescu, despre conflictul cu Rednic: „Am rezolvat-o bărbătește”

Dinamo și Rapid au remizat, scor 1-1, în derby-ul rundei #13 din Liga 1. Deian Sorescu a vorbit la final despre conflictul cu Mircea Rednic. +10   FOTO
Dinamo și Rapid au remizat, scor 1-1, în derby-ul rundei #13 din Liga 1. Deian Sorescu a vorbit la final despre conflictul cu Mircea Rednic.

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 octombrie 2021 22:49 / Actualizat sambata, 23 octombrie 2021 22:49

Dinamo și Rapid au remizat, scor 1-1, în derby-ul rundei #13 din Liga 1. Deian Sorescu a vorbit la final despre conflictul cu Mircea Rednic.

„Am discutat cu Mister, am rezolvat-o ca între bărbați. Era datoria mea să mă duc să-mi cer scuze. Am făcut o greșeală, nu pot să dau timpul înapoi. Îmi asum, asta e, mergem mai departe”, a spus Sorescu la Look Sport+.

Trebuie să ne ridicăm și să mergem mai departe. Este o creștere cu domnul Rednic, dar este al doilea meci și trebuie să ne punem deja semne de întrebare în legătură cu greșelile pe care le facem, mai ales pe final. E dureros, muncim, ne zbatem, încercăm să ieșim din această situație și doar noi știm cât de greu este
Deian Sorescu, Dinamo

Schimbat la pauză cu Gaz Metan (1-2) și certat de antrenor la final, care a spus că „Sorescu nu se regăsește de câteva jocuri”, Deian a avut un schimb de replici aprins cu Mircea Rednic. În momentul schimbării, căpitanul dinamovist a avut o reacție verbală la adresa „Puriului”, care l-a pus imediat la punct. Ulterior, la finalul meciului, Sorescu și-a prezentat scuzele față de antrenor.

Două goluri de vis în primul Dinamo - Rapid după 6 ani!

Dinamo a ratat prima ocazie de gol. Răuță a primit un „assist” nesperat de la Dragoș Grigore, dar s-a pierdut în fața lui Moldovan și l-a luat la țintă pe portarul giuleștenilor (2). 

Au urmat atacuri bâlbâite de ambele părți. Execuția lui Bălan din careu a fost oprită de un meleu de jucători (12), iar șutul-centrare semnat de Torje s-a oprit în brațele goalkeeperului recent intrat în atenția naționalei (20).

+6 FOTO

Dinamo - Rapid » Probleme de respirație pentru Alex Răuță

Momente de panică înainte de pauză. În minutul 35, Alexandru Răuță a acuzat probleme serioase de respirație și nu a mai putut continua partida. Mijlocașul „câinilor” în vârstă de 29 de ani a resimțit o stare de rău, s-a întins pe gazon și a cerut schimbare. Răuță respira sacadat și a fost urcat în ambulanță având o mască de oxigen pe față.

Scandal înainte de Dinamo - Rapid » Jandarmeria: „Au agresat două persoane și am intervenit”
DINAMO - RAPID
Scandal înainte de Dinamo - Rapid » Jandarmeria: „Au agresat două persoane și am intervenit”

Dinamo - Rapid » Gabi Torje, ce gol!

Partida a fost reluată după 4 minute, însă jocul avea să fie deblocat cu adevărat abia în partea secundă.

În minutul 55, Sorescu a scos pe 16 metri la Torje, care a spart gheața cu o execuție perfectă: trasor fără preluare, direct sub transversală! 1-0.

Rapid, nevoită să iasă la joc, a dezamăgit de multe ori în ofensivă. De altfel, următoarea șansă importantă tot „câinilor” le-a aparținut. Mai exact, aceluiași Torje (72). Extrema a finalizat periculos un contraatac și numai plonjonul spectaculos al lui Moldovan a făcut ca tabela să nu consemneze 2-0.

Dinamo - Rapid » Carnat, ultimul cuvânt

Elevii lui Iosif au căutat în continuare egalarea, tot mai haotic odată cu trecerea timpului. Belu-Iordache a avut în gheată 1-1, doar că nu se aștepta ca Andrei Radu să rateze intervenția (79), iar balonul să ajungă la el.

Până la urmă, n-a fost să fie pentru Dinamo, foarte aproape să obțină prima victorie în Liga 1 după aproape 3 luni. Rezerva Nicolae Carnat a înscris în prelungiri: finalizare uluitoare de la 20 de metri, la vinclu! 1-1.

2.151 de faniau asistat la meci

2015e anul când s-a jucat derby-ul anterior Dinamo - Rapid, pe 11 aprilie. S-a încheiat 2-0 pentru „câini”, goluri Cmovs (ag.) și Gavrilă

Citește mai multe știri despre Dinamo - Rapid:

Gabriel Torje ia atitudine în privința vaccinului împotriva Covid-19: „Nimic nu e făcut să ne omoare! Dacă voiau asta, aruncau o bombă, nu ne chinuiau 7 ani”

Mircea Rednic anunță transferuri noi înainte de meciul cu Rapid: „Astăzi au mai făcut vizita medicală doi jucători”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează