FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // VIDEO GSP LIVE Laurențiu Corbu despre problemele „câinilor”: „Pe 15 se fac două luni de când n-am primit banii! Am un salariu mic și nu am stabilitate”

Articol de GSP - Publicat luni, 11 noiembrie 2019 10:01

Laurențiu Corbu (25 de ani, fundaș dreapta), fotbalistul lui Dinamo, a vorbit la GSP Live despre problemele financiare care persistă la clubul din „Ștefan cel Mare”.

„E aceeași situație în continuare. Pe 15 se fac două luni în care nu am primit banii. Vă dați seama că e dificil, suntem anumiți jucători care avem salarii foarte mici și este greu să ne descurcăm. 

Este un subiect foarte delicat. Poate ceilalți jucători nu gândesc la fel, însă eu am un salariu mic și nu am o stabilitate de pe-o lună pe alta”, a declarat Corbu la GSP Live.

Problemele la Dinamo nu s-au încheiat. Finanțatorul Ionuț Negoiță nu a reușit să clarifice situația vânzării echipei, iar jucătorii și angajații clubului suferă din cauza întârzierilor salariale.

„Mesajul meu pentru jucători e să-și facă în continuare meseria de profesioniști. Au o lună - o lună și jumătate de restanțe. Se vor găsi soluții, ei trebuie să-și facă datoria. Dacă își fac treaba, lucrurile vor fi pozitive pentru ei” - Ionuț Negoiță, în urmă cu două săptămâni

VEZI ȘI:

DINAMO // VIDEO GSP LIVE Laurențiu Corbu, declarații șocante: „Am căzut în cap, nu puteam să respir!” » Acum, starea jucătorului este stabilă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  11 Noiembrie 2019, 14:29
Postat de elgabri pe 11 Noiembrie 2019, 13:27

La accidentarea lui Corbu a fost fault clar dar *** nu a dat nimic ***

Poate-i cazul să-ți schimbi ochelarii...

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  11 Noiembrie 2019, 14:28

Lasă, băi, că nu banii contează. Fă ca Nistor căpitan de plai: pupă emblema aia cu câinii și dă-i `nainte. Spre derby-ul matinal cu academicienii de se cred Rapid!

elgabri
elgabri  •  11 Noiembrie 2019, 13:27

La accidentarea lui Corbu a fost fault clar dar *** nu a dat nimic ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează