FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV / UPDATE Dinamo a convins un fotbalist cu 33 de meciuri în La Liga! Mâine se semnează contractul

Pedro Alcala (31 de ani, fundaș central) este ultimul fotbalist intrat în atenția lui Dinamo. +38   FOTO
Pedro Alcala (31 de ani, fundaș central) este ultimul fotbalist intrat în atenția lui Dinamo.

Articol de - Publicat duminica, 04 octombrie 2020 19:35 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 20:53

Pedro Alcala (31 de ani, fundaș central) este ultimul fotbalist acontat de Dinamo.

UPDATE, ora 20:45: Potrivit informațiilor GSP.ro, Alcala s-a înțeles în principiu cu Dinamo, iar mâine se vor parafa actele!

În sezonul precedent, Alcala a evoluat în 31 de partide pentru Girona, dintre care 29 în Segunda. A reușit două pase decisive în campionat.

Pedro Alcala, pe lista lui Dinamo

De-a lungul carierei, Pedro Alcala a mai evoluat pentru Alcoron, Malaga, Marbella, Real Union, Malagueno, Getafe, Almeria, Real Murcia și Llagostera.

33 de meciuria bifat jucătorul în La Liga pentru Girona (sezoanele 2017-2018, 2018-2019); are un gol în primul eșalon fotbalistic din Spania

650.000 de euroeste cota de piață a lui Alcala, potrivit Transfermarkt

Dinamo, activă în mercato

Andrei Radu (24 de ani), fundașul stânga al lui CFR, a semnat deja cu Dinamo! Acesta nu intra în planurile lui Dan Petrescu și a acceptat să revină la formația alb-roșie. Bucureștenii tratează împrumutul unui alt fotbalist defensiv de la Girona: Santiago Bueno, un stoper uruguayan de 23 de ani. 

Un alt fundaș central, de această dată cu supernume, Kyriakos Papadopoulos, despre care Gazeta Sporturilor a anunțat încă de vineri seară, este o variantă foarte costisitoare pentru roș-albi. Iar înfrângerea cu FCSB, coroborată cu faptul că echipa are trei eșecuri în 6 etape, doar 5 puncte în clasament, i-au pus pe gânduri și pe oficialii „câinilor" - toate detaliile, AICI.

FOTO Cele mai tari imagini din FCSB - Dinamo 3-2

+34 FOTO

VIDEO Cosmin Contra, după FCSB - Dinamo 3-2: „Păcat că munca unor jucători este ştirbită de o greşeală!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Fanii lui Dinamo pun presiune pe șefii spanioli după înfrângerea cu FCSB! Pe cine vor în conducere: „Suntem călcați în picioare, avem nevoie de el!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
1024263120939392
Florin Marian  •  05 Octombrie 2020, 07:14

alt rebut spaniol

ciprian.birtea
ciprian.birtea  •  05 Octombrie 2020, 01:18
Postat de mario_rdfe_ pe 04 Octombrie 2020, 22:43

Andrei Radu are 24 de ani, nu acopera regula u 21... trebuie sa incepi cu doi, dar unul sa fie in permanenta pe teren ! De asta zic, decat sa tinem pe banca pe Borja Valle sau pe Camara, Sorescu, etc, ca sa jucam cu Mihaiu , Borcea sau Magureanu...prefer sa joace Grigore sau Ehmann fundas central !

Ce nu intelegi ca vom aplica regula cu schimbare in secunda 20, trebuie sa ai 2 juniori u21 la inceputu meciului la fluieru arbitrului cand porneste meciu , atat. Deci in secunda 20 poate sa-l schimbe

mario_rdfe_
mario_rdfe_  •  04 Octombrie 2020, 22:43
Postat de ciprian.birtea pe 04 Octombrie 2020, 22:08

Pai va juca Andrei Radu ala, si oricum , poti juca cu orice jucator din asta nou transferat, daca ii bagi din secunda 20 cum a facut Dan Petrescu la CLINCENI si alti antrenori sezonu asta. Important e sa fie pe foaie la inceput, dar cu 4 schimbari cum sunt sezonu asta, poti sa-l bagi si sa nu mai joci cu niciun u21. Regula asta e tampita rau, sper sa o scoata naibii, ingreuneaza planurile oricarui club, adica ne pune pumnu in gura cu juniorii astea fara valoare si fara experienta, care se pierd la nivelul ligii 1. Singuru junior care avea valoare era Ahmed Bani, dar au reusit sa-l vanda la U.Cluj, destepti.

Andrei Radu are 24 de ani, nu acopera regula u 21... trebuie sa incepi cu doi, dar unul sa fie in permanenta pe teren ! De asta zic, decat sa tinem pe banca pe Borja Valle sau pe Camara, Sorescu, etc, ca sa jucam cu Mihaiu , Borcea sau Magureanu...prefer sa joace Grigore sau Ehmann fundas central !

Vezi toate comentariile (35)
Comentează