FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV S-a rezolvat o problemă importantă la Dinamo: „Sută la sută, până la finalul sezonului”

Zeljko Kopic // FOTO: Cristi Preda
Zeljko Kopic // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 03 aprilie 2024 17:05 / Actualizat miercuri, 03 aprilie 2024 19:34

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, a transmis că s-a rezolvat problema cu viza de ședere a preparatorului fizic sârb Aleksa Boskovic, până la finalul sezonului. Croatul a dat detalii și despre situația actuală la formația lui.

Dinamo a primit o veste foarte bună, având în vedere pregătirea meciurilor pentru finalul decisiv din play-out. Aleksa Boskovic, preparatorul adus de Zeljko Kopic, și-a rezolvat situația cu viza de ședere în România și nu va mai avea probleme până la sfârșitul campionatului.

Mandorlini va fi doar consultant! SURPRIZĂ: cine e până la urmă ALESUL lui Nelu Varga pentru banca tehnică a lui CFR Cluj
CFR CLUJ
Mandorlini va fi doar consultant! SURPRIZĂ: cine e până la urmă ALESUL lui Nelu Varga pentru banca tehnică a lui CFR Cluj

Aleksa Boskovic și-a rezolvat problema cu viza de ședere în România

Un om foarte important în angrenajul formației în ultimele luni, Aleksa Boskovic, a absentat o perioadă de la antrenamentele echipei, fiind obligat să meargă în țara sa, Serbia, pentru a-și rezolva cu viza de ședere pentru România, conform informației publicate ieri de ProSport.

Dinamovistul a lucrat de la distanță pentru două săptămâni, conversându-se cu celălalt preparator al echipei, Mădălin Udrea, care s-a ocupat de pregătirea fizică a lotului. Dar problema s-a rezolvat în privința sârbului.

Între timp, situația s-a rezolvat.

„Totul este în regulă, Aleksa este la echipă, băieții se antrenează, nu e nicio problemă. Au fost ceva probleme legate de viza de ședere, însă acum totul s-a rezolvat până la finalul campionatului. Nu va mai fi nevoie să plece, să vină, va rămâne pentru a-și duce la bun sfârșit munca la Dinamo", a explicat antrenorul Zeljko Kopic pentru Gazeta Sporturilor.

Tot lotul lui Dinamo este valid, momentan, pentru meciul cu Oțelul

Dinamo a remizat, scor 1-1, cu Petrolul Ploiești, în ultima etapă, pregătește acum confruntarea cu Oțelul Galați, de luni seară, de la ora 20:30.

Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului, a declarat pentru GSP.ro că gruparea din centrul Capitalei a primit motivarea de la FRF și va depune recurs pentru diminuarea pedepsei de 4 etape fără spectatori la meciurile de acasă.

În ceea ce privește echipa, tehnicianul croat a dat vești bune suporterilor. Cu toate că suflarea roș-albilor este furioasă pentru penalty-ul controversat din care Dinamo a fost egalată de Petrolul în minutul 90+13. Formația „câinilor" este aptă din punct de vedere medical, sută la sută.

„Luptăm! 2-3 rezultate bune și foarte bune la rând ne vor da și mai multă energie. Este pozitiv că n-avem nicio problemă de lot, că băieții sunt sănătoși. Mergem să facem un joc bun la Galați și să luptăm pentru victorie", a reacționat Kopic pentru GSP.ro.

14puncte în ultimele 8 etape a adunat Dinamo în L1

VIDEO. Zeljko Kopic, interviu eveniment pentru GSP: despre experiența la Dinamo, implicarea lui Mircea Lucescu, viața în România și conexiunea cu fanii

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Dinamo pornește contraatacul: „Azi, depunem recurs”

EXCLUSIV Ce a răspuns Andrei Nicolescu la întrebarea: „Se vrea retrogradarea lui Dinamo?” » Șeful „câinilor” acuză

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează