FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Detalii din vestiar: discuția cu Mutu l-a convins pe Antonio Sefer să plece de la Rapid

Antonio Sefer la Rapid, foto: Imago
Antonio Sefer la Rapid, foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 12 iunie 2023 13:08 / Actualizat luni, 12 iunie 2023 13:59

Antonio Sefer este primul nume important care părăsește Rapid. Clubul lui Dan Șucu lucrează intens la creionarea lotului pentru a putea ataca titlul în noul sezon de Superliga. 

Extrema în vârstă de 23 de ani a purtat o discuție importantă cu Adrian Mutu, antrenorul giuleștenilor, conform surselor GSP. Sefer a fost informat de Mutu că nu mai are șanse să fie titular și că e liber să își caute echipă, dacă nu este mulțumit de acest statut. 

Sefer a fost ajutat de regula U21 ca să prindă mai multe meciuri în Giulești, dar, în ciuda faptului că a fost susținut puternic de tribună, nu s-a impus în primul 11 de la Rapid. A bifat 40 de meciuri în acest sezon de Liga 1, reușind 6 goluri și două pase decisive. 

Sefer a plecat la Hapoel Beer-Sheva pe 500.000 de euro de la Rapid, plus eventuale bonusuri de performanță. 

Cine este Antonio Sefer

Născut la Galați, Antonio a început fotbalul la 6 ani, la Oțelul. A fost la loturile de juniori, copil de mingi la meciurile echipei din Liga 1, apoi a prins antrenamente cu echipa mare. 

„Eu la Oțelul nu am câștigat niciun leu. Nici când echipa era în Liga 1, iar eu mă antrenam alături de seniori, nu am primit vreun ban. Am jucat acolo de plăcere, fiind un vis din copilărie”, recunoștea Antonio. La 15 ani a debutat în Liga 2 la Oțelul, dar după doar un sezon a retrogradat. Culmea, după un meci cu Rapid, pierdut 2-5. Atunci a plâns în hohote.

Detalii din vestiar: discuția cu Mutu l-a convins pe Antonio Sefer să plece de la Rapid
Antonio Sefer, Rapid

Acesta a plecat în Olanda, la grupele Under 19 și Under 21 ale celor de la Groningen. Dar după doi ani a revenit în România, la Rapid. A semnat în 2019 cu echipa din Grant pentru care a evoluat un sezon în Liga 3 și două în eșalonul secund, apoi a venit promovarea. Iar debutul în prima ligă s-a consemnat în urmă cu un an, tot într-un meci cu FC Argeș, la Pitești, câștigat de giuleșteni cu 1-0.

Am văzut un meci al Rapidului din Liga a 4-a. Am și filmat pe telefon galeria, m-a impresionat. Nu mă laud că eram mare rapidist, să zic «Mamă! Ce iubesc Rapidul!». Dar când am văzut galeria Rapidului, ceream să vin mai des la meci. Le-am spus alor mei că vreau să mă întorc acasă. L-am sunat pe Florin Manea și m-a ajutat să ajung la Rapid
- Antonio Sefer 

Leo Grozavu taie în carne vie! Politehnica Iași a renunțat la 14 jucători, inclusiv la căpitanul echipei + Prima reacție
POLI IAȘI
Leo Grozavu taie în carne vie! Politehnica Iași a renunțat la 14 jucători, inclusiv la căpitanul echipei + Prima reacție

Rapid se transformă! Schimbări istorice anunțate azi de șefi

Rapid a anunțat în cursul zilei de luni că Dan Șucu devine acționar majoritar în club, el urmând să dețină 70% din acțiuni! Totodată, capitalul social al clubului a fost majorat cu 24 de milioane de lei, totalul ajunge acum la 50 de milioane de lei!

La un an de când a preluat 50% din acțiunile clubului Rapid, Dan Șucu mută din nou. Afaceristul deține acum 70% din acțiuni, în timp ce restul de 30% se află în proprietatea lui Victor Angelescu. Detalii despre schimbările de la Rapid au fost anunțate azi, pe cale oficială, de clubul alb-vișiniu:

„Acționarii clubului FC Rapid au decis astăzi majorarea capitalului social și, implicit, a investiției, cu încă 24 de milioane lei. Urmare a acestei decizii, valoarea totală a capitalului social este de 50 de milioane lei.

Contribuțiile la această majorare vor fi în cote diferite, astfel încât noua structură a acționariatului este următoarea: Dan Șucu va deține 70% din acțiuni, iar Victor Angelescu, 30%”, se arată în comunicatul emis de site-ul oficial al grupării aflate în an centenar.

Citește și alte știri despre Superliga: 

Varianta-surpriză a lui Duckadam pentru poarta naționalei: „Cred că asta va fi alegerea”

E gata! Arnold Garita, reacție de ultim moment despre venirea la FCSB: „Asta e situația”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
tristan
tristan  •  12 Iunie 2023, 15:15

500 000 pe el mi se pare super afacere

unurtr
unurtr  •  12 Iunie 2023, 15:11

Rapidul îl aruncă ca pe o măsea stricată! Un rapidist adevărat, un tânăr de mare valoare! Va ajunge la 2 milioane valoare într-un an cu siguranță și atunci va vedea FC Rapid 1923 ce a făcut!

yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  12 Iunie 2023, 15:09

Asa se intampla cu regula U21 !!! ai trecut de 21 sau 22 ...adio fotbal daca nu esti bun ...o regula de burlan !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează