FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Doctorii din sistem au interpretat rezultatele IML: "Inima lui Ekeng era un dezastru!"

Ekeng a murit vineri noaptea, la numai 26 de ani, după ce s-a prăbușit pe teren în minutul 70 al partidei cu Viitorul, 3-3
Ekeng a murit vineri noaptea, la numai 26 de ani, după ce s-a prăbușit pe teren în minutul 70 al partidei cu Viitorul, 3-3

Articol de - Publicat joi, 12 mai 2016 00:00

Doctorii din sistem au interpretat rezultatele IML: "Putea muri și pe stradă, nu trebuia să fie lăsat să facă sport".

Rezultatele autopsiei de la IML au fost "traduse" pentru Gazetă de mai mulți medici, iar concluziile au fost expuse cu multiple onomatopee.

"Ooo, rămân interzis! Inima lui era un dezastru, cum se poate așa ceva?! Pare că n-a făcut un control cardiologic serios în viața lui. Comunicatul IML relevă unele probleme congenitale, altele dobândite. La ce arată rezultatele, putea avea un stop cardiac și pe stradă. Omul acesta nu trebuia să fie lăsat să facă sport. Ba, mai mult, trebuia luat în serviciul de cardiologie și supus unor intervenții chirurgicale", a declarat unul dintre doctorii chestionați de GSP.

"Dep"

Anomaliile sunt multiple, conform cadrelor medicale. "Avea o cardiomiopatie hipertrofică obstructivă. Plus valva mitrală afectată de o infecție, probabil, din copilărie. Sunt modificări severe ce puteau fi vizibile în cazul efectuării unei ecocardiografii. Dar, și aici, depinde de mâna doctorului, cum mișcă aparatul, apoi în funcție de interpretările specializate. Pare că totul a fost făcut într-un sistem medical superficial. Și nu e vorba doar de România, fiindcă Ekeng a jucat și în Franța, şi în Elveția și în Spania... Nu în ultimul rând, apare și o modificare a vaselor de sânge ce irigă inima. Da, n-ar fi trebuit să facă sport!", a precizat un alt medic.

Dinamo a pus la dispoziție acte prin care a arătat că Patrick efectuase o ecocardiografie, la Medas, solicitată de Institutul Național de Medicină Sportivă pentru a oferi viză sportivă. Pe toate actele apare "cord normal".

În maximum două săptămâni vor fi oferite rezultatele investigațiilor toxicologice, apoi în 30 de zile vor apărea și cele histologice și imunohistologice.

Mâine, la Dinamo, apoi dus în Camerun

Suporterii, coechipierii și apropiații clubului își vor lua mâine "Rămas bun!" de la Patrick, corpul neînsuflețit al jucătorului african urmând să fie depus dimineața la stadionul din "Ștefan cel Mare". Ionel Dănciulescu va ține un discurs.

Soția jucătorului, Natalia, a ajuns de marți noaptea în România, s-a ocupat de acte, fiind ieri audiată la Poliția Capitalei cu privire la dosarul penal în care se investighează decesul soțului.

Mâine seară sicriul cu trupul lui Ekeng va pleca spre Camerun, acolo unde va fi înmormântat. În jurul orei 13:00, sicriul trebuie să ajungă la aeroportul Otopeni, formalitățile de îmbarcare durează 6 ore!

5 cluburieuropene sunt trecute în palmaresul lui Ekeng: Le Mans și Rodez (ambele Franța), Lausanne (Elveția), Cordoba (Spania) și Dinamo (România)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
mariuss72
mariuss72  •  12 Mai 2016, 12:39
Postat de chromophobia pe 12 Mai 2016, 12:37

Gsp imi pune stelute ca dau numele asistentei care a controlat fotbalistii lui Dinamo acum.cativa ani la o vizita medicala.E incredibil

*** dupa mintea ta, se luau testele alea pe un pachet de cafea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mariuss72
mariuss72  •  12 Mai 2016, 12:38
Postat de tonyys pe 12 Mai 2016, 12:18

Nu cred ca spaniolii sau belgienii il lăsau sa joace cu asemenea probleme cardiace.....cauza morții e cu totul alta insa n-o pot spune deoarece mi s-ar șterge abuziv comentariul insa oricine își poate da seama ca nu-s deloc coincidente morțile lui haldan,klein,acum ekeng...***

Pai vezi ma valahule cit de prost esti? Pai Ekeng s-a transferat la Dinamo in ianuarie, adica in nici patru luni i s-a marit inima, a luat droguri cu pumnul?

chromophobia
chromophobia  •  12 Mai 2016, 12:37

Gsp imi pune stelute ca dau numele asistentei care a controlat fotbalistii lui Dinamo acum.cativa ani la o vizita medicala.E incredibil

Vezi toate comentariile (14)
Comentează