FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mazilire completă: Dorin Șerdean, dat afară de la Dinamo » Motivul demiterii

Dorin Șerdean, alături de Cortaero și Alex Couto
Dorin Șerdean, alături de Cortaero și Alex Couto

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2021 16:31 / Actualizat joi, 21 ianuarie 2021 17:57

Deși miercuri anunța că șefii lui Dinamo pregătesc o mișcare importantă, Dorin Șerdean a fost îndepărtat azi de conducerea echipei.

Clubul din „Ștefan cel Mare” a emis un comunicat prin care anunță că Dorin Șerdean nu mai este președintele clubului. Acesta a fost acuzat că a lipsit nemotivat de la club, iar contractul lui a fost desfăcut.

Șerdean a fost implicat în cumpărarea lui Dinamo de către Pablo Cortacero, iar ibericul l-a numit în funcția de președinte, fiind unul dintre apropiații săi.

București, 21 ianuarie 2021. Dinamo București a decis astăzi încheierea raporturilor contractuale cu președintele executiv Dorin Șerdean, a anunțat președintele Consiliului de Administrație, Constantin Eftimescu, pentru site-ul oficial al clubului, www.fcdinamo.ro. 

Comisia de Disciplină din cadrul clubului nostru a constatat absențele nemotivate de la locul de muncă, în ultimele 30 de zile, ale angajatului Dorin Șerdean și a hotarât desfacerea contractului încheiat anul trecut între cele două părți.

La ședința organizată la sediul clubului a fost prezent și Dorin Șerdean.
- comunicat Dinamo

Dorin Șerdean, fără drept de semnătură la Dinamo

Luni, 18 ianuarie a avut loc o ședință a Consiliului de Administrație de la Dinamo, iar conducătorii au luat decizia să îi retragă președintelui Dorin Șerdean, omul de încredere al lui Pablo Cortacero, orice drept de semnătură, atât sportivă, în relația cu LPF și FRF, cât și în relația cu băncile.

Dorin Șerdean, „la cuțite” cu suporterii lui Dinamo

Relația dintre președintele executiv al lui Dinamo și suporteri este una tumultuoasă. Privit ca un garant al spaniolilor, care au preluat clubul și nu au respectat niciuna dintre promisiunile făcute, Șerdean a început să fie împins spre ușa din dos chiar de luna trecută.

Un prim episod tensionat dintre suporteri și președintele executiv s-a petrecut la meciul lui Dinamo cu CFR din „Ștefan cel Mare”, scor 0-2, când suporterii i-au cerut lui Șerdean să părăsească stadionul, reproșându-i situația financiară dezastruoasă a clubului.

La începutul acestui an, tensiunea dintre Dorin Șerdean și suporteri a atins din nou cote alarmante. Președintele lui Dinamo a fost acuzat de suporteri că ar fi dorit să îl trimită pe promițătorul mijlocaș Ahmed Bani la FC Voluntari gratis, iar dreptul la semnătură a lui Șerdean a fost contestat. Fostul șef al șahiștilor din Alba Iulia a replicat, susținând că ceea ce spun suporterii e de „noaptea minții”!

Dorin Șerdean nu se află nici pe placul jucătorilor, cărora le-a promis de curând că vor primi banii aferenți a două salarii restante, lucru care nu s-a înfăptuit în cele din urmă. Președintele și-a repetat promisiunea în momentul în care a fost confruntat de jucători, iar unul dintre aceștia ar fi sărit la bătaie - detalii AICI.

Dorin Șerdean nu se află nici pe placul jucătorilor, cărora le-a promis de curând că vor primi banii aferenți a două salarii restante, lucru care nu s-a înfăptuit în cele din urmă. Președintele și-a repetat promisiunea în momentul în care a fost confruntat de jucători, iar unul dintre aceștia ar fi sărit la bătaie - detalii AICI.

VIDEO Dinamo, meci tare în Liga 1! Totul despre duelul de la Botoșani

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Continuă lupta dintre DDB și Cortacero la Dinamo! Ce s-a întâmplat azi la Tribunal

EXCLUSIV Revine Cristi Borcea la Dinamo? Dezvăluiri din culise: „Suferă foarte mult! Am un sentiment, când stau de vorbă cu el, că s-ar întoarce”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
229965620694864
Paul Cernea  •  22 Ianuarie 2021, 09:15

Atâta timp cât DDB tot admite si demite într-un club care(ne place sau nu) este al lui Cortacero, asta face: vinde parul de pe broasca(din nou, ne place sau nu)! Nu cred ca cei care înjura mereu în "comentarii incendiare" pot schimba ceva.

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  22 Ianuarie 2021, 00:02
Postat de tictris pe 21 Ianuarie 2021, 20:02

Faptul ca impostori de teapa lui Serdean, Sapasu sau Cortacero sunt indepartati si alungati de la conducerea si patronatul clubului de catre fani, DDB si PCH este remarcabil si de bun simt elementar, pentru orice iubitor de fotbal din Romania. Pe de alta parte, toata actiunea asta de forta a DDB-ului va avea urmari nefaste pe termen lung, in viitor (daca va mai fi vreun viitor pentru clubul asta); Niciodata si Nicaieri in Lume NU s-a nascut inca un (potential) investitor/patron potent financiar care sa preia o societate (club de fotbal) si sa-si investeasca in ea banii propri in conditiile in care sta la mana galeriei, fie ea si organizata ca DDB... e de bun simt observatia asta!

Dar la echipe din Premier League de sunt preluate de arabi gen Newcastle,Fulham sau in Spania echipe precum Girona, Malaga cum de sunt preluate de Arabi ?? Aia ce performante notabile au avut in cupele europene ?? Hai te aud ?? Multi investitori din zona araba, rusii, ucrainieni potenti financiari aleg Vestu pentru ca acolo sunt bani si acolo e interes. Romania e o tara saraca si nu are deschidere catre nimic. Asa ca nu mai mancati r....hat. Plus ca multi se sperie de frica DNA-ului ca stai ceva ani cu averea confiscata si cu cativa ani buni la facultate ( vezi dosaru transferurilor si atatea alte cazuri)

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  22 Ianuarie 2021, 00:01

Ma bucur ca am scapat de capusa de Serdean, acest usier al lui Cortacero, un fel de Lutu de la Palat. Trebuie sa mai scapam si de ceilalti sapasi spanioli, de cortacero si de cine se afla in spatele lui, ce as dori sa aflu cine e in spatele acestui plan diabolic care vrea sa distruga Dinamo, cred ca si-ar face transplant facial daca afla PCH si mass media cine e in spatele lui Cortacero si trage sforile, mie imi e ca ar fi ci0banu dupa farsa aia cu DOAR DINAMO BUCURESTI. A zis ca nu se va lasa pana nu va baga in faliment clubu, tatonati putin pista asta, o sa aflati multe chestii interesante.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează