FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI LPF

Dragnea spune că nu s-a întîlnit cu Gino Iorgulescu: "Am băut o cafea cu Ponta, nu-mi aduc aminte să fi fost implicaţi în alte lucruri"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 noiembrie 2013 23:09

Vicepremierul Liviu Dragnea neagă faptul că s-ar fi întîlnit, cu o seară înaintea alegerilor pentru şefia LPF, cu Gino Iorgulescu şi cu mai mulţi oficiali din Liga 1.

"Eu cu domnul Victor Ponta ieri am avut discuţii de dimineaţă - nu, cam de la 12:00 - pînă seara tîrziu la Guvern, împreună cu domnul Voinea şi domnul Chiţoiu, cu fiecare ministru despre fila de buget aferentă ministerului respectiv, după care am plecat cu premierul, recunosc şi îmi asum, chiar la mine acasă.

Am fost într-adevăr aseară la mine acasă, după care am fost la un restaurant la 50 de metri de apartamentul pe care îl am închiriat, am băut o cafea împreună şi am plecat, ulterior. Nu îmi aduc aminte să fi fost implicaţi în alte lucruri", a spus Dragnea.

Acesta a vorbit şi despre rezultatul final al alegerilor: "Eu nu pot decît să salut noua alegere de la Liga Profesionistă de Fotbal. A fost schimbat, astăzi, domnul Dragomir? Dacă a fost schimbat, înseamnă că nu a mai avut suficientă susţinere. Eu nu pot să fiu decît mulţumit de această apreciere a domnului Dragomir că eu şi premierul lucrăm bine. Asta, vă daţi seama, ne creează o stare bună. În general lucrez bine cu premierul Victor Ponta. Dar nu ştiu la ce se referea, dacă se referea în general la activitatea guvernamentală sau la altceva. S-a referit la altceva?", a spus Dragnea.

Sursă: Mediafax

AICI AI TOATE DETALIILE DE LA ALEGERILE LPF!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
dereu
dereu  •  15 Noiembrie 2013, 14:37

asta de mic e anemic nu stie ce face...doar de furtisaguri sa tinut intreaga viata,

hofer
hofer  •  15 Noiembrie 2013, 11:56

Dati voi de dracu.

shogun_blue
shogun_blue  •  15 Noiembrie 2013, 10:42
Postat de pescarul_emil pe 15 Noiembrie 2013, 06:20

ce baiat bun! bea cafea la ora aia.

pai astia muncesc mult..sunt dati dreaqu

Vezi toate comentariile (13)
Comentează