FOTBAL  »  Superliga  »  ACUZE

Dragomir, încă o tiradă la adresa lui Victor Ponta: „Lui Porumboiu i-au dat 17 milioane de euro amendă pentru 17 vaci. Când ai asemenea nași, poți lua gâtul oricui!”

Adrian Porumboiu. Sursă foto: agrointel.ro
Adrian Porumboiu. Sursă foto: agrointel.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iunie 2020 17:28

Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul președinte de la LPF, a lansat o serie de acuze virulente week-end-ul trecut, ținta fiind Victor Ponta, fostul prim-ministru al României. 

„Corleone” l-a acuzat pe fostul lider al PSD că a stat în spatele destituirii sale de la Liga Profesionistă de Fotbal și, mai mult, a scos la suprafață alte situații despre care spune că au fost orchestrare politic. 

„Lui Porumboiu i-au dat amendă de 17 milioane de euro pentru 17 vaci. Se judecă și în zilele noastre. 

Ponta îl avea naș pe Maior, șeful securității, iar din altă căsătorie îl avea naș pe Oprea. Când ai doi asemenea nași și ești prim-ministru, poți să iei gâtul oricui. Când îl văd la televizor… minte mai mult decât mănâncă. Cum să-l cred când știu ce a făcut?”, a declarat Dumitru Dragomir, la Radio Sport 1.

Firma lui Adrian Porumboiu, amendată cu 17 milioane de euro

Dragomir vorvește despre sancțiunea pe care Agenția de Plăți și Intervenții în Agricultură i-a aplicat-o firmei lui Adrian Porumboiu în 2015. 

Atunci, una dintre firmele fostului finanțator de la FC Vaslui a primit o amendă de 17 milioane de euro, iar acesta i-a acuzat pe Victor Ponta și pe Daniel Constantin, fostul ministru al Agriculturii, că au stat în spatele deciziei. În 2019, Adrian Porumboiu a câștigat procesul cu APIA, însă, chiar și așa, pagubele financiare au rămas unele imense. 

VIDEO. Dumitru Dragomir despre Victor Ponta: „Cum să nu fiu supărat pe el? A încercat să mă bage la închisoare”

Citește și alte știri de actualitate: 

Dumitru Dragomir, declarații incendiare despre Victor Ponta: „Pusesem mâna pe un scaun, îl alergam prin toată televiziunea” + acuze GRAVE: „El și Dragnea i-au promis amnistie fiscală ca să nu fiu ales”

Verdict pentru CSA Steaua, după ce Florin Talpan a cerut „înghețarea” sezonului din Liga 4 » Decizia AMFB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
antalmihai
antalmihai  •  01 Iunie 2020, 19:08
Postat de antalmihai pe 01 Iunie 2020, 19:06

***

vorbesc de dragomir, dar nici moldo nu i departe de el... si chiar a platit macar 5% din aceasta suma moldoveanul ???

antalmihai
antalmihai  •  01 Iunie 2020, 19:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează