FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Helmut Duckadam nu îl crede pe Becali: „Dacă ai ofertă de 5 milioane pentru Olaru, îl dai ieri”

Helmuth Duckadam
Helmuth Duckadam

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iulie 2022 11:54 / Actualizat luni, 18 iulie 2022 12:39

Helmut Duckadam (63 de ani), legendarul portar al Stelei, nu crede că FCSB a primit o ofertă de 5 milioane de euro pentru Darius Olaru, așa cum susține patronul Gigi Becali. 

Într-o intervenție la TV, finanțatorul de la FCSB a susținut că are o ofertă de 5 milioane de euro pentru Olaru, dar își dorește minimum 7 pentru a discuta despre o posibilă vânzare. Duckadam consideră însă că dacă bucureștenii ar fi primit o asemenea sumă pentru Darius, l-ar fi vândut imediat.

Fostul arbitru Adrian Porumboiu se pronunță asupra fazelor controversate din FCSB - U Cluj: „Poți face un singur lucru cu astfel de arbitri: la revedere!”
FCSB - U CLUJ 1-1
Fostul arbitru Adrian Porumboiu se pronunță asupra fazelor controversate din FCSB - U Cluj: „Poți face un singur lucru cu astfel de arbitri: la revedere!”

Duckadam nu crede că FCSB a primit ofertă de 5 milioane de euro pentr Olaru

„Dacă ai oferta de 5 milioane pentru Olaru, îl dai mâine. De fapt, îl dai ieri. Și patronii, și impresarii ridică foarte mult prețurile. Nu mai vindem, decât unu, doi așa pe sezon, dar și așa tot datorită impresarilor”, a declarat Helmut Duckadam, la Pro Arena.

Potrivit portalului de specialitate transfermarkt, Olaru este cotat la 5,5 milioane de euro. Alături de Florin Tănase, colegul de la FCSB cotat la aceeași sumă, Darius este cel mai valoros jucător din Liga 1.

Becali: „Fără 7 milioane de euro nu îl dau pe Olaru. Mi-au oferit 5”

„Vă spun adevărul. Au venit oamenii la mine acasă, am negociat. Am cerut 8 milioane, ei au oferit 5. Am spus că fără 7 milioane nu îl dau. Acum rămâne să vedem. Ce club îl vrea? Asta nu pot să vă spun. Vă pot spune doar ce depinde de mine, adevărul meu. Au zis că au venit să negocieze. L-aș da cu 7,5 milioane, dar oferta lor e de 5”, a afirmat Becali la emisiunea „Liga DigiSport”.

Ulterior, după prestația nesatisfăcătoare a lui Olaru din meciul cu U Cluj, Becali a declarat resemnat că nu a mai fost sunat de cei care i-ar fi făcut oferta. „Am primit ofertă de 5 milioane pe Olaru, dar oamenii n-au mai venit deloc astăzi. Nici măcar un telefon n-au mai dat. Cred că au plecat: «du-te, dom'ne, ești nebun? Nu dăm niciun ban pe ăsta»”, a precizat Becali la Pro Arena.

Citește și alte știri despre FCSB:

Gigi Becali, autocritică în direct: „Și eu idiot! I-am dat salariu de 15.000 de euro, că altfel nu venea”

Avertisment pentru FCSB după egalul cu „U” Cluj: „E un semnal de alarmă, să se trezească la realitate”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
laur_gr
laur_gr  •  18 Iulie 2022, 14:35

Daca oferta era de la arabi, prost era Olaru daca se ducea. Cine se duce la arabi inainte de 30 de ani nu e fotbalist, e mercenar.

the.king
the.king  •  18 Iulie 2022, 13:46
Postat de Syryus pe 18 Iulie 2022, 12:12

Da într-adevăr naiv trebuie să fii sa crezi că a primit 5 milioane de euro pentru Olaru și nu la dat că aștepta șapte ????!!!!... îl dădea el cu amindoua miinile că prost nu cred că e !

Sa fim seriosi, il dadea si pe doua! Pe Lemn Tanase se chinuie de doi ani sa ia 2-3 zi nu-l vrea nimeni! Man si Morutan au fost ultimele TEPE date de Jiji iar el stie asta prea bine si se gandeste sa vanda echipa

LukArad
LukArad  •  18 Iulie 2022, 12:44

CORECT!!!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează