FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, autocritică în direct: „Și eu idiot! I-am dat salariu de 15.000 de euro, că altfel nu venea”

Denis Haruț, primul din stânga // foto: Raed Krishan +34   FOTO
Denis Haruț, primul din stânga // foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iulie 2022 09:12 / Actualizat luni, 18 iulie 2022 09:29

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, nu l-a menajat pe Denis Haruț (23), integralist pe postul de fundaș central în meciul cu U Cluj, scor final 1-1.

Împrumutat între februarie și iunie la FC Botoșani, Denis Haruț a revenit la FCSB și a fost titularizat în chiar primul meci al sezonului, acasă, cu U Cluj.

Evoluția fundașului bănățean, notată cu 6 în Gazeta Sporturilor, nu l-a impresionat pe patronul echipei, Gigi Becali, care s-a autocaracterizat drept „idiot” pentru că i-a oferit lui Haruț un salariu de 15.000 de euro lunar.

Gigi Becali n-a iertat pe nimeni! Dă doi jucători afară: „Săracul, n-are nicio treabă cu fotbalul” » Distruge și vedetele: „Bă, disperatule!”
FCSB - U Cluj 1-1
Gigi Becali n-a iertat pe nimeni! Dă doi jucători afară: „Săracul, n-are nicio treabă cu fotbalul” » Distruge și vedetele: „Bă, disperatule!”

Gigi Becali, după FCSB - U Cluj: „Și eu idiot, i-am dat 15.000 de euro lui Haruț”

„Auzi, și eu idiot! Îi dai unui copil 15.000 de euro salariul, că altfel nu vrea să vină. Du-te, mă, stai acolo la Botoșani!”, a afirmat Becali la emisiunea „DigiSport Special”.

Latifundiarul îl mențioase și anterior pe Haruț: „Am zis că e fotbalist. De unde? Vine mingea și îi e frică să o dea stânga-dreapta”.

Denis Haruț, fost internațional U21, a fost cumpărat de FCSB în februarie 2021 în schimbul a 660.000 de euro, dar nu a reușit să se impună ca titular în formația roș-albastră, pentru care a jucat doar de 25 de ori.

Mai multe știri despre FCSB: 

Tănase, luat la rost pentru declarațiile de la finalul meciului cu „U” Cluj: „Nu poți să spui asta”

Basarab Panduru, uluit de ce a văzut în FCSB - U Cluj: „Nu am crezut că pot să spun așa ceva!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
legio.sud
legio.sud  •  18 Iulie 2022, 13:33
Postat de sportix pe 18 Iulie 2022, 11:20

Harut e degeaba dar Cretu e din alta Galaxie, cine l-a pedepsit pe baiatul asta sa se faca fotbalist?

Cred ca de la grădinița i se trage lui Crețu , l-a terorizat educatoarea când avea 5 ani și i-a spus ceva de genul : dacă nu te faci fotbalist sa nu te mai văd !

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  18 Iulie 2022, 12:38

Lasă antrenorii sa facă treaba Becali....nu te tot impune la echipa pentru ca tu nu ești cu ei la antrenament. Eu l-as fi luat pe Reghe și stăteam liniștit la mănăstire

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  18 Iulie 2022, 12:08
Postat de stelu pe 18 Iulie 2022, 11:46

buna ziua, stelu sunt. un loc 6 la mondialul de atletism (bianca ghelber, aruncarea lui ciocan) n-o fi mare lucru pentru unii, dar pe seceta asta eu cred ca e. imi permit sa il anunt aici, fiind un ziar / site de sport. cu placere!

Ai mare dreptate, dar din pacate nu ai sa vezi asa ceva. Au fost cateva zile despre inot si David Popovici, acum gata, au revenit la vechiile obiceiuri, sa ne spuna orice face ciobandante si ai lui

Vezi toate comentariile (10)
Comentează