FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - U CLUJ 1-1

Avertisment pentru FCSB după egalul cu „U” Cluj: „E un semnal de alarmă, să se trezească la realitate”

FCSB - U Cluj/ foto Raed Krishan (GSP)
FCSB - U Cluj/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iulie 2022 09:43 / Actualizat luni, 18 iulie 2022 10:17

Florin Răducioiu (52 de ani), fostul mare internațional român, a analizat partida dintre FCSB și „U” Cluj, scor 1-1, din prima etapă a Ligii 1.

Răducioiu consideră că acest rezultat de egalitate ar trebui să îi trezească pe bucureșteni. Fostul atacant a criticat jocul prestat de echipa lui Toni Petrea.

Gigi Becali, autocritică în direct: „Și eu idiot! I-am dat salariu de 15.000 de euro, că altfel nu venea”
FCSB
Gigi Becali, autocritică în direct: „Și eu idiot! I-am dat salariu de 15.000 de euro, că altfel nu venea”

Răducioiu: „FCSB să se trezească la realitate”

„La FCSB e o problemă din primul meci, un semnal de alarmă. Trebuie să se trezească la realitate, pentru că au avut un joc previzibil, lent şi rezultatul nu e la nivelul aşteptărilor”, a declarat Florin Răducioiu, la Prima Sport.

Fostul atacant de la Dinamo sau AC Milan a lăudat-o pe „U” Cluj și consideră că și alte echipe vor avea meciuri dificile cu echipa antrenată de Erik Lincar.

„Într-adevăr, ştiam despre această soliditate şi această dăruire a lui U Cluj. Nu te lasă să joci, a creat o densitate impresionantă în jurul mingii. E bine pregătită fizic, multe echipe vor avea viaţă grea contra lor”, a mai spus Răducioiu, potrivit sursei menționate.

Toni Petrea: „Jocul ofensiv nu a funcționat”

Probleme din jocul FCSB-ului au fost evidențiate și de antrenorul Toni Petrea, la finalul meciului cu „U” Cluj.

„A fost un joc mai puțin reușit. Am făcut destul de multe greșei și în prima repriză, și în a doua, pe final, când puteam fi taxați pe contraatac. Sunt lucruri pe care le discut cu jucătorii, le cer să fim mult mai atenți.

Am cerut să jucăm mult mai repede, ceea ce n-am făcut în prima repriză, să surprindem adversarul. Am avut oportunități bune de marca, și o bară prin Ianis, dar nu am reușit. Jocul ofensiv nu a funcționat în această seară”, a spus Petrea, la Prima Sport 1.

Citește și alte știri din Liga 1:

Dragomir, după primul scandal cu VAR din Liga 1: „Dacă descoperi că vreo rudă de-ale lui a pus vreun pariu prin China?”

Tănase, luat la rost pentru declarațiile de la finalul meciului cu „U” Cluj: „Nu poți să spui asta”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1cesare
1cesare  •  18 Iulie 2022, 12:18

'antrenorul 'si 'secundul 'de la vicecampioana sunt pamant de flori ... Lincar i-a 'palmuit'zdravan.

florinbelascu
florinbelascu  •  18 Iulie 2022, 11:43

Ca de obicei ,fie nuntă, fie înmormântare, nu există cale de mijloc. Este primul meci al sezonului și noi tragem deja concluzii - mă refer la absolut toate echipele. Hermannstadt in forță, Mioveni prima retrogradată, FCSB iară pierde campionatul...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close