FOTBAL  »  Superliga  »  CAMPIONATUL INTERN

Dumitru Dragomir: "Dinamo are lot de locurile 7-8". Ce crede despre arbitrajul lui Tudor

Dumitru Dragomir, preşedintele LPF
Dumitru Dragomir, preşedintele LPF

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 aprilie 2012 20:57

Dumitru Dragomir,  preşedintele LPF, a comentat situaţia actuală din fotbalul românesc, a vorbit despre lupta din campionatul intern şi despre modul în care Gigi Becali conduce Steaua.

... despre "Dosarul Transferurilor": "Justiţia nu are ce să caute în problemele fotbalului decît dacă este vorba despre furt sau corupţie. Ce se întîmplă la Craiova este o problemă internă, nu ar trebui să aibă legătură cu DNA. În toată lumea sînt probleme de neconcordanţă"

... despre FC Vaslui: "Porumboiu are şi ghinion. A băgat mulţi bani, dar nu-i iese. Dacă nu joacă Sînmărtean, echipa devine anonimă"

... despre Alexandru Tudor: "De corect, e corect, dar face şi el greşeli impardonabile"

... despre Dinamo: "Lotul lui Dinamo e de valoare de locul 7-8. Are jucători în vîrstă, ruginiţi"

... despre Steaua: "La Steaua e totul imprevizibil. Stoichiţă duce sezonul pînă la final. Nu înţeleg de ce îl critică fanii. Noi nu înţelegem capitalismul. Patronul bă bani, iar antrenorul trebuie să respecte ce i se cere. Doar Becali bagă banii la echipă. Boloni nu poate să stea nici trei săptămîni la Steaua, la fel şi Reghecampf. Mihai Stoica e un conducător foarte bun, e bine că a revenit la Steaua"

 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (15)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  04 Aprilie 2012, 20:53

Mitica, tata, nu ca lumea nu intelege capitalismul. Voi sinteti niste copii care n-aveau pantofi, care umblati iarna cu opinci, si ati ajuns milionari dar in sufletul vostru tot copiii aia care umblau desculti ati ramas. Daca angajez pe cineva o fac datorita faptului ca el stie si poate face lucruri pe care eu nu le pot face. Iti iei avocat pt. ca le stie cu legile mai bine ca tine si nu incepi sa-i dai lectii decit daca esti nebun de legat. La fel si cu antrenorii. Ii iei nu ca sa faci tu echipa ci pt. ca el are competente pe care tu nu le ai si-l lasi sa-si faca treaba. Asta nu pricepeti voi cei veniti de la coada vacii. Cita vreme sinteti voi acolo unde sinteti nu se poate progresa.

luciann
luciann  •  04 Aprilie 2012, 00:07
Postat de pedropetrus pe 03 Aprilie 2012, 23:51

Desi imi pare rau,trebuie sa recunosc ca dinamo joaca ca o echiapa la retrogadare.este inadmisibil,si ciobi a pacalit fotbalul pana acum dar nu mai merge,nu are nicio tactica nimic echipa joaca ca pe maidan,du-te si lasa-ne!

Un dinamovist cu capul pe umeri nu ca altii care viseaza conspiratii!

luciann
luciann  •  04 Aprilie 2012, 00:06
Postat de nikaal183 pe 03 Aprilie 2012, 21:11

daca dinamo are lot de locurile 7-8 si este pe locul 2 parlit de jurnalist de ce nu intrebi si ce lot are mioveniul probabil de primul loc , sunteti penibili rau de tot sunteti pe manevra cu marele cioban si cu franarii de la cluj ar trebui sa va lasati de aceasta meserie si sa va apucati de crescut oi se pare ca ati prins drag de aceste animale .

Trebuie sa recunoasteti ca nu jucati nimic! Am spus-o si eu, dintre primele cinci Dinamo are cel mai slab lot!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează