FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA - FCSB 1-1

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB // Dan Alexa a spus TOT! Ce s-a întâmplat la vestiare când s-a întâlnit cu MM + cum ar răspunde unei noi oferte de la FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2019 17:19

Dan Alexa a revenit la sentimente mai bune față de MM Stoica, pe care l-a salutat politicos când s-au întâlnit pe culoarul de la vestiare la partida terminată la egalitate de FCSB cu Dunărea Călărași, 1-1. 

Tehnicianul recunoaște că n-are declina o nouă ofertă din partea echipei lui Gigi Becali, dacă aceasta va mai veni. Gazeta a scris că înainte de meciul cu FCSB, Alexa le mărturisise apropiaților: "Eu n-o să-i întind mâna. Dacă va veni el să mă salute, atunci o să-i răspund politicos".

M-am întâlnit cu Mihai Stoica pe culoar. Nu am niciun fel de problemă cu MM. Ne-am salutat, politicos și atât. E un semn de bună creștere. E adevărat, MM a fost conducătorul care s-a împotrivit să mă duc la Steaua, dar eu îmi doresc pentru Teja ca alegerea sa să fie una inspirată.

Îl respect mult pe el. Steaua e o echipă pe care e foarte greu să o refuzi, probabil că m-aș duce dacă mi s-ar face din nou o ofertă.

Cât am vorbit cu Gigi Becali mie mi s-a părut un om cu care se poate colabora. Sunt bucuros că am fost aproape să antrenez Steaua”, a zis Dan Alexa la conferința de presă. 

CITEȘTE ȘI:

Gigi Becali și-a DISTRUS TOATĂ echipa: „Vând tot! Cum să iau titlul cu ăla adus din Italia, cu căpitanul de Planici? Gata!” + Încă 3 fotbaliști făcuți PRAF

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
622674784501836
Florin Dobrin  •  03 Februarie 2019, 07:51

bai pletosule ai tu valoare de steaua ,,,,,, esti o sluga care vrea sa *** ceva euroi ,

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

senateo
senateo  •  02 Februarie 2019, 19:53

Ai fost caine si taran/ Te pui capra la cioban/ Doar ti-o da si tie un ban/s-o .... pe Ana Prodan!

2094803570735652
Kyolth Kennel  •  02 Februarie 2019, 18:05

ti-ai da si sufletul pentru banii lui Becali

Vezi toate comentariile (3)
Comentează