FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Iordănescu, primele cuvinte după anunțul lui Gigi Becali: „Pentru moment chiar nu am ce sa anunț sau să comunic”

Edward Iordănescu e așteptat la FCSB // FOTO: Imago
Edward Iordănescu e așteptat la FCSB // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 17 august 2021 09:13 / Actualizat marti, 17 august 2021 10:56

Gigi Becali, patronul FCSB, e gata să-l schimbe pe Dinu Todoran și are două variante de lux: Iordănescu jr, căruia i-a promis că dacă vine îi va oferi control total asupra echipei, sau Cosmin Olăroiu, cel care ar putea reveni pe banca roș-albaștrilor dacă își rezolvă litigiul financiar cu ultimul său club, Jiangsu Suning.

Omul de afaceri a anunțat luni seară că este aproape să bată palma cu antrenorul care în sezonul trecut a câștigat campionatul cu CFR Cluj și a dezvăluit ce promisiuni i-a făcut.

Edward Iordănescu: „Toate la timpul lor”

Antrenorul a postat un mesaj pe contul său de facebook în care spunea că nu are niciun anunț de făcut și că nu vrea să comenteze declarațiile date de Gigi Becali.

„Salut. Nu am dat declarații publice și nu am o poziție oficiala referitoare la informațiile din spațiul public din ultima perioada. Toate la timpul lor. Pentru moment chiar nu am ce sa anunț sau să comunic. Va rog să mă înțelegeți și să respectați poziția. O zi bună”, a fost mesajul lui Iordănescu de pe Facebook.

Mesajul său a fost însoțit de zeci de comentarii din partea fanilor. Unii îi cereau să accepte propunerea lui Gigi Becali, iar alții îl sfătuiau să nu dea curs ofertei de la FCSB.

Edi Iordănescu, legat de FCSB

Edi a antrenat-o pe FCSB ca interimar în septembrie 2010, iar între octombrie 2011 și martie 2012 a fost „secund” la formația roș-albastră, sub Ilie Stan. Edi a jucat la juniorii Stelei până la 17 ani, când a trecut la Sportul, în Divizia B.

Relația lui Edi cu Steaua a început când acesta avea doar 6 ani neîmpliniți. Edi era luat de tatăl său, Anghel Iordănescu, la fiecare meci din Ghencea şi privea meciurile de lângă banca de rezerve.

În ultimii ani, Becali a dorit să-l numească „principal” pe fiul lui Anghel Iordănescu, însă acesta nu accepta imixtiunile patronului. Ulterior, între cei doi a urmat un schimb de ironii.

„Hai la Steaua!” » Răspunsul lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu, ultima dată antrenor la CFR Cluj, a scris pe Facebook despre Rapid - FCSB 1-0, partidă de pe Arena Națională. Mai mulți urmăritori l-au îndemnat să vină la vicecampioană.

„Hai la Steaua (n.r. - FCSB), cred că băieții aceștia au nevoie de un antrenor cu calitățile tale. E păcat de ei, au atât talent, dar cred că nu sunt antrenați bine”, i-a scris un urmăritor antrenorului în secțiunea de comentarii. Iordănescu a răspuns într-o notă echilibrată: „Chiar au și chiar pot face performanță. Dar pentru asta trebuie muncă, disciplină și ierarhie. Fiecare cu rolul lui!”.

VIDEO Dumitru Dragomir, după Rapid - FCSB: „Todoran trebuie respectat, nu blamat!”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali se amăgește singur: nu titlul garantează rețeta finGigi Becali se amăgește singur: nu titlul garantează rețeta financiară mult visată!anciară mult visată!

Ofertă din Serie A pentru „jucătorul de mare viitor” de la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
189254898748309
Claude SH  •  17 August 2021, 15:08

Tot Faci ce spune Becali e FCsb, de aceea nu e Steaua. Cred ca și din aceasta cauza nu va veni Edy la Fcsb fiindcă nu are un echivalent cu echipa veche a Stelei. *** Adica *** e pe telefon iar cei de la echipa, *** sunt executanți.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bombon
bombon  •  17 August 2021, 14:19

Edy trebuie sa facă mai întâi o catehizare completă. Prima regulă: *** totală față de ***. Completați voi celelate reguli, care aproape nici nu mai contează.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bridges
bridges  •  17 August 2021, 12:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează