FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRE

Cum a blufat Balaj ca să-l prindă cu minciuna pe Gnohere: „M-am dus peste el în vestiar. Vă daţi seama ce scandal ar fi fost!?”

Articol de GSP - Publicat marti, 15 decembrie 2020 20:23 / Actualizat marti, 15 decembrie 2020 21:04

În contexul scandalului rasist declanșat de Sebastian Colțescu (43 de ani) la meciul PSG - Bașakșehir, Cristi Balaj (49 de ani) a povestit un episod în care fotbalistul Harlem Gnohere (32 de ani) l-a acuzat că a folosit un cuvânt nepotrivit.

„Mi-a protestat. Era un CFR - Dinamo, iar din dorinţa de a nu rupe echilibrul, nu mai ştiam ce să-i spun... Îmi era simplu să îi dau cartonaş şi să rup echilibrul. I-am spus la un moment dat: «Shut up, please!». După trei minute am fluierat sfârşitul meciului, m-am dus la vestiar şi a venit Dănciulescu.

«Cristi, nu ştiu cum să îţi spun, Gnohere mi-a zis că i-ai spus ,Shut up, nigger'». Am rămas stupefiat. Vă daţi seama ce scandal ar fi fost!? M-am dus în vestiar la Dinamo cu reportofonul, i-am spus că am înregistrat discuţia şi că îl dau în judecată, îl dau la comisia UEFA, la FIFA, la discriminare, pentru că nu se poate să abuzezi şi să profiţi de faptul că eşti de culoare”, a declarat Cristi Balaj la TV Telekom Sport.

Cum s-a sfârșit conflictul dintre Balaj și Gnohere

Cristi Balaj a dezvăluit și ce reacție a avut Harlem Gnohere în momentul în care acesta a intrat în vestiarul lui Dinamo: „Şi să mă târăşti pe mine într-o asemenea situaţie. Realizând că l-am prins, mi-a cerut scuze şi spus că a exagerat. Nu a exagerat, a minţit. Am dat mâna cu el şi am plecat. Am răsuflat uşurat, pentru că el era pregătit să vină să mintă după meci. 

Vă daţi seama în ce situaţie aş fi fost. Cum demonstram? Deja era un mare semn de întrebare deasupra mea, pentru că eram la un anumit nivel internaţional. Oricum, eu am mers all-in. De fapt, nu dădusem drumul la sistemul de înregistrare, însă am reuşit să îl fac să recunoască faptul că a minţit”.

Meciul la care face referire Cristi Balaj

Meciul dintre CFR Cluj și Dinamo la care face referire Cristi Balaj s-a disputat pe 8 august 2016 pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”. Scorul final al partidei a fost 0-0 și Harlem Gnohere a încasat cartonaș galben în minutul 38 al partidei. La acea vreme, Dinamo îl avea antrenor pe Ioan Andone, în timp ce Vasile Miriuță era tehnicianul lui CFR Cluj.

VIDEO. Cu ce probleme se confrunta Cristi Balaj în Derby: „Galeriile aruncau cu petarde, scaune”

Citește mai multe știri din Liga 1:

FCSB. Gigi Becali, felicitat pentru noul transfer: „Pe mine, episodul ăsta m-a convins! Un adevărat luptător”

Câți bani a investit, de fapt, Pablo Cortacero la Dinamo? Un oficial dă din casă: „Din ce știu, atât a cheltuit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
ajfmm
ajfmm  •  16 Decembrie 2020, 23:20
Postat de napocarepublica pe 15 Decembrie 2020, 21:41

acest balaj este un prefacut,uns cu toate alifiile ...***

Noroc ca este destept, Gnohere a abuzat de faptul ca este de culoare, am ***. Bine face Balaj ca povesteste, trebuia sa-l tarasca prin tibunal, ei se pare ca nu ne iarta...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

the_fixer
the_fixer  •  16 Decembrie 2020, 11:33
Postat de the_fixer pe 16 Decembrie 2020, 08:22

***. ***. *** *** ***.

***! ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

laur_gr
laur_gr  •  16 Decembrie 2020, 10:36

Gnohere rasistule! Rusine sa-ti fie!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează