FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

EXATLON // Cristi Pulhac, dezvăluiri ȘOC de la Exatlon! „Hai să-ți spun sincer” + totul despre SCANDALUL cu Giani Kiriță

Cristi Pulhac la Exatlon, foto: Libertatea
Cristi Pulhac la Exatlon, foto: Libertatea

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2019 11:25

Cristi Pulhac a fost invitatul lui Costin Ștucan de la GSP LIVE. În startul emisiunii fostul fundaș al lui Dinamo a vorbit despre experiența de la Exatlon. 

„Hai să-ți spun sincer. Eu când am plecat nu m-am gândit la astea. Voiam să dau și eu un telefon, dar nimic. Mâncam pe acolo numai orez și două legume fierte.

Îmi aduc aminte că veniseră niște concurenți pe parcurs și cum stăteam noi în baraca aia, se trezește unul și ne spune: «bine-bine, dar la hotel când mergem?» Ne uitam unii la alții și ne întrebam dacă vorbește serios.

Patru luni am fost rupt de lume, n-am vorbit deloc acasă. Erau momente în care aș fi dat o comandă de o pizza. Se vorbea pe acolo despre papanași, clătite. Până când am zis «stop». Când m-am întors nu prea mai vorbeam, eram alt om, m-am sălbăticit”, a zis Cristi Pulhac.

Cristi Pulhac a povestit și despre scandalul cu Giani Kiriță, cei doi foști dinamoviști intrând într-o dispută. Totul în video de mai jos:

CITEȘTE ȘI: 

Cristi Pulhac a îmbrăcat din nou tricoul lui Dinamo » Următorul pas în carieră: „Vreau să dau ceva înapoi fotbalului” // VIDEO EXCLUSIV

Playtech: BOMBĂ! Ianis Hagi, transferul vieții. Rangers, oferte incredibile primite astăzi: scoțienii sunt siguri


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  01 Martie 2019, 12:03

Extraordinar !...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează