FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV 3 întrebări decisive după dispariția Stelei la care Becali a răspuns pentru GSP.ro: ce se întâmplă cu palmaresul și ce va face LPF

Articol de - Publicat miercuri, 15 februarie 2017 13:36

1. Ce se întâmplă cu palmaresul după schimbarea denumirii?

  • Gigi Becali a anunțat astăzi că a schimbat numele Stelei  în FCSB, practic oficializând dispariția denumirii sub care clubul și-a cunoscut gloria (Toate informațiile aici). Contactat de GSP.ro, finanțatorul stelist a răspuns unui set suplimentar de întrebări. 

"Eu am palmaresul, rămâne la mine. Echipa mea este Steaua care a câștigat Liga Campionilor în 1986. Este continuatoarea acelei echipe. Armata nu a mai putut ține echipa și a dat-o. A transformat-o în societate pe acțiuni și eu am cumpărat-o.

Niciun judecător din lumea asta, oricât s-ar da peste cap, nu poate schimba numele. Dacă în România un judecător zice că zăpada e neagră, asta e. Dar nu poți schimba lucrurile firești. Eu am tot palmaresul Stelei".

2. Riscă echipa să fie retrogradată de LPF după ce și-a schimbat denumirea în timpul sezonului?

"Nu are de ce să fie retrogradată echipa. Eu am schimbat numele societății comerciale. Nu este nicio problemă dacă fac asta. Nu contează cum se numește societatea."

3. Cum credeți că vor reacționa fanii?

"Nu contează numele echipei. Fanii au arătat ce cred. Ei au spus că sunt alături de mine și știu că echipa mea e Steaua. Contează ce e în suflet. Echipa se poate numi FCSB, MCSB sau oricum. Suporterii susțin echipa asta".

Citește și:

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (52)
sexilian
sexilian  •  16 Februarie 2017, 11:02

dispareti HOTILOR,ADUNATURA de puscariasi,dispret total pentru PUTINA palavragiului gargara......

adyy25
adyy25  •  16 Februarie 2017, 09:03
Postat de redblue87 pe 15 Februarie 2017, 19:44

O sa fim Steaua Bucuresti, vom juca pe Ghencea, ii vom avea langa noi toate gloriile cu exceptia lui Duckadam, o sa avem peluzele si toti oamenii vechi, faptul ca am reusit sa ajungem aici si toata lupta de aproape 10 ani sa indepartam cancerul a reusit, nu ai idee ce aripi ne da. Sa nu mai zic ca o sa avem un stadion modernizat si cu acces la metrou. Limita e cerul pentru noi prietene, voi sunteti limitati la a slavi un cioban.

Nu uita ce spui acum, peste cativa ani. Asa faceau si rapidistii cu Copos si dupa aia au ajuns sa planga dupa el. In momentul asta in liga 1 sunt alti 15 patroni in afara de Becali. Gen unul de asta va fi "finantatorul" principal al lui csa cand va fi nevoie. Insa ce investitii au facut astia? Ganditi-va ca veti nimeri unul gen.... Negoita. Va fi ok? Eu nu cred.....

para.para
para.para  •  15 Februarie 2017, 21:01

*** il intreaba pe *** in loc sa intrebe la FRF si/sau LPF ce risca echipa. Daca pana acum credeam ca *** o spune ca sa manipuleze lumea, acum sunt ferm convins ca la acest individ ***. Auzi la el si la aservitii lui de la hartia asta, cica nu a schimbat numele echipei, ci doar numele societatii, deci liga 1 e formata din 13 echipe si-o societate. Pentru voi nu joaca echipa, ci societatea lui ***. Pun pariu ca aceasta schimbare de denumire e mana cereasca pentru *** care a scapat de datoriile de pe vechea societate, dar el o tine ca s-a supus instantei, harneala ieftina pe care din pacate protestatarii de romanika chiar o cred.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează