FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV A scris istorie ca jucător în Ghencea, dar fanii i-au cerut demisia: „N-am câștigat un leu la Steaua. N-am luat niciun salariu”

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 ianuarie 2021 20:49 / Actualizat sambata, 09 ianuarie 2021 22:28

Fostul internațional Ilie Dumitrescu, invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, a dezvăluit de ce a pus ghetele în cui la doar 30 de ani, dar și cauzele pentru care a demisionat în 2010 de la cârma FCSB-ului. 

  • Emisiunea cu Ilie Dumitrescu invitat a fost difuzată prima oară pe 13 noiembrie 2019

- Ilie, tu de ce te-ai retras la 30 de ani? Atât de devreme...
- M-am retras la 30 de ani pentru că am vrut ca iubitorii de fotbal, fanii Stelei, pentru că atunci se numea Steaua, să rămână cu imaginea lui Ilie Dumitrescu. 

- Să-și aducă aminte de Ilie Dumitrescu în vârf de formă.
- Mai puteam să joc 2-3 ani fără probleme, chiar și mai mult, dar mi-am dorit ca cei care m-au apreciat și cei cărora le-am adus o satisfacție cu rezultatele mele și cu reușitele obținute să rămână cu imaginea frumoasă a lui Ilie Dumitrescu.

- Publicul, galeria se mai schimbă. Ai fost 40 de zile la Steaua și la final galeria nu prea te-a agreat.
- La Steaua am avut o primire foarte bună. Am lăsat echipa pe primul loc, dar am plecat după ce mi-au strigat “demisia”, la 1-1, într-un meci cu Astra.

- Dar de ce ai plecat?
- Ne-a egalat Astra în minutul 70 dintr-o lovitură liberă. Era Tătărușanu în poartă. Și din minutul 70 să strigi “demisia” ... Mai erau 20 de minute plus prelungiri. În loc să fie alături de echipă au început să-mi strige “demisia”. Atunci mi-am dat seama...

- Era...
- Eu am venit alături de Gigi Becali fără să iau vreun leu! N-am câștigat un leu la Steaua. N-am luat niciun salariu. Nici măcar un bon de benzină în cele 40 de zile nu am decontat.

EXCLUSIV A scris istorie ca jucător în Ghencea, dar fanii i-au cerut demisia: „N-am câștigat un leu la Steaua. N-am luat niciun salariu”

"Suporterii şi-au îndeplinit obiectivul, Ilie Dumitrescu a plecat. Am jucat prost, păcat de evoluţia de la Liverpool. Îl stimez pe Becali pentru că m-a susţinut. Renunţ din cauza suporterilor care nu mă mai doresc la echipă. Poate că suporterii au considerat că eu nu am făcut nimic pentru clubul acesta şi merit un asemenea tratament"
Ilie Dumitrescu, în seara demisiei de la FCSB

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Florin Prunea, dezvăluire după 27 de ani de la coșmarul cu Suedia: „Nea Puiu, eu nu ies. Uite ce-i aici, mă omoară ăștia!”

EXCLUSIV Momentul neștiut în care Eric și-a pierdut cumpătul: „Mi-am spus că dacă-l prind pe teren îl omor! Am intrat orb. Mi-a făcut mult rău”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
valu4ever
valu4ever  •  10 Ianuarie 2021, 09:01

Cata inteligenta emana *** asta! Are toti jurnalistii la picioare!Daca e asa bun DE CE NU ANTRENEAZA?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dubluv
dubluv  •  10 Ianuarie 2021, 08:57
Postat de Tavi A'visi pe 09 Ianuarie 2021, 22:41

4-2-3-1 este foarte bun daca sti sa-l folosesti. Poti juca defensiv cu doi mijlocasi la inchidere(doppel 6 se cheama in Germana), dar si ofensiv daca ai extreme bune care alearga foarte mult. La fel si atacantul care este singur in fata trebuie sa alerge ff.mult pentru a putea fi jucat si a devia mingile pentru extremele care se duc pe stanga si dreapta. Atacantul trebuie sa stie cu Cotofana pentru ca altfel nu are nici o sansa in fata. Foarte multi se folosesc de el defensiv si joaca mingile lungi in fata pe atacanti deoarece al 3-lea din mijloc devine si el atacant la mingile lungi. Cred ca Ilie asa juca : defensiv cu mingi lungi pe Stancu si pe Grec. Asa se explica si rezultatul de 1-1.

a?

the.fixer
the.fixer  •  10 Ianuarie 2021, 08:32
Postat de silver13 pe 10 Ianuarie 2021, 06:18

Lasa.i pe astra.te batuse urziceniul dupa ce le.a luat becali 10 jucatori.ca antrenor n.ai facut nimic pe unde ai fost.te lauzi ca ai antrenat aek si paok.la aek ai stat 4 luni si la paok 8 luni ,fara rezultate.iti place sa ti se zica mister de zici ca ai revolutionat fotbalul.pe langa tine sumudica e guardiola si nu.i mai zice nimeni mister.fi mai modest prin studiourile digi ca n.ai pe ce sa te umfli

De umfla pe traficul de “antichitati “ la mana a doua si ca a umflat-o pe una pe la Londra, sotie de militian de acolo. In rest un fel de Raul Rusescu pe la Sevilla, iar la Tottenham si West Ham praf si pulbere! Ramane in amintirea noastra cu golurile de la CM. Nu ai cum sa ii zici mister lui asta , e ca si cum ai zice mister la jumatate de Diaspora!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează