FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Dan Alexa, bătut de Anamaria Prodan // EXCLUSIV VIDEO Anamaria Prodan a spus TOT: ce teorie a demontat

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iulie 2019 20:47

Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa în față la finalul meciului de Liga 1 dintre Astra și FC Botoșani, scor 2-2. Impresara a povestit pe îndelete episodul într-o intervenție la GSP Live.

 

„A fost o reacție copilărească. Greșeala mea e că reacționez la impuls. A fost o discuție despre două transferuri nereușite. M-am enervat foarte tare și m-am aprins. Dan niciodată nu ar da într-o femeie, de asta nu a ripostat.

Astea sunt niște prejudecăți și niște prostii. Nu se aștepta să am o asemenea reacție. E greșeala mea, mi-o asum. Nu trebuia să fac asta, indiferent de câți nervi aș fi avut. Am de lucrat la asta.

Nu știu de ce s-a înverșunat toată lumea. Toată lumea, în loc să vorbească despre Halep, vorbea despre mine. A fost o prostie. Simona scrisese istorie pentru România! Nu este o mândrie pentru mine sau pentru noi ca popor că am rivalizat cu așa ceva”, a declarat Anamaria Prodan la GSP Live.

Vezi AICI imaginile incredibile cu lovitura primită de Alexa!

Teoria conspirației

Prezent în studioul GSP Live, jurnalistul Viorel Grigoroiu a lansat o ipoteză interesantă: cei doi au înscenat acest moment. Reporterul cu zeci de meciuri trăite pe stadionul din Giurgiu a argumentat că niciodată camerele nu ar fi înregistrat în acea zonă a arenei.

Anamaria a exclus ironic această variantă: „Eu și am nevoie multă de publicitate... Poate ar fi timpul să nu mai stau să vorbesc cu toată lumea despre ce fac, unde mă duc, cu ce mă îmbrac. Eu orice aș face, vând foarte bine”.

„Au fost discuții clare despre transferuri. Dan nu mi-a vorbit urât. Când s-a întâmplat asta, erau mulți oameni acolo. Mi-am cerut scuze în secunda doi. I-am zis că nu știu ce s-a întâmplat.

Nu e primul conflict pe care îl am cu un bărbat. Îmi doresc atât de mult ca Dan să aibă succes, încât am avut ieșirea asta. A fost un moment de deznădejde. Sunt în continuare managerul lui. V-ați gândit vreodată că un astfel de episod ar putea umbri relația noastră, cât am construit noi doi împreună?”
Anamaria Prodan, la GSP Live

Vezi și:

Reghecampf, surprins când a aflat că Anamaria Prodan l-a bătut pe Dan Alexa: „Vreau să văd imaginile!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (61)
106739287242862
Victor Kandalakis  •  18 Iulie 2019, 09:30
Postat de andrei.33 pe 15 Iulie 2019, 14:38

Eu zic ca s-au luat de la bani. Prodanca vrea cat mai multa monedă din Botswana iar Alexa nu vrea sa ii dea. Așa că l-a pleznit. E OK.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

165915920520560
Behehe Papu  •  17 Iulie 2019, 11:36

Alexa pămpălăule ai să rămâi cu „pata” asta pe obraz toată viața. Trebuia să-i tragi una să-i sară placa și să-i dea borșu. Se pare că la tine în ogradă cântă găina nu cocoșu'. Te-ai făcut de cacao.

shark_34
shark_34  •  15 Iulie 2019, 19:26

Legat de palma primită de Alexa,cel mai bine i se potrivește zicala "spune-mi cu cine umbli,ca să-ți spun cine ești".

Vezi toate comentariile (61)
Comentează