FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FC BOTOȘANI 2-2

ASTRA - FC BOTOȘANI 2-2 // Laurențiu Reghecampf, surprins când a aflat că Anamaria Prodan l-a bătut pe Dan Alexa: „Vreau să văd imaginile!”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iulie 2019 11:12

Anamaria Prodan și Dan Alexa, antrenorul Astrei, au fost în centrul atenției după Astra - FC Botoșani 2-2, când impresara l-a lovit cu pumnul în față pe tehnician. 

Laurențiu Reghecampf, antrenorul lui Al Wasl și soțul impresarei Anamaria Prodan, a fost surprins să audă că între soția lui și Dan Alexa a avut loc o altercație și a spus că nu știe nimic despre conflict.

VIDEO Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul în față pe Dan Alexa, imediat după Astra - Botoșani 2-2 » Motivul e incredibil

„Ce s-a întâmplat? Nu ştiu nimic! Eu tocmai am terminat antrenamentul. Habar nu am. Cu cine? Cu Alexa? Nu ştiu. Vreau să văd imaginile. Ce vreţi de la mine dacă nu ştiu nimic?”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Cancan.

Vezi și:

FOTO Cu cine a plecat Dan Alexa după ce a fost bătut de Anamaria Prodan » Bruneta l-a așteptat la stadion

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
1576164249379310
Florin Bălănescu  •  15 Iulie 2019, 01:14

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

joze_maurinio
joze_maurinio  •  14 Iulie 2019, 16:02

Saracul Reggae, trebuie sa-i ceara voie nevestei sa vorbeasca. Dar la cate batai si-a luat saracul de la ***, ii e frica ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sala_dalles
sala_dalles  •  14 Iulie 2019, 15:42
Postat de alexyulyan pe 14 Iulie 2019, 14:43

Saracul Regheton , el nu stie nimic:)))))

Aiurea. Bineinteles ca stie demult tot . Sexul are farmec intr-un cuplu in jur de doi ani dupa care usor,usor dispare. Au 6 copii si asta ii time impreuna

Vezi toate comentariile (19)
Comentează