FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Anamaria Prodan l-a „curățat” și pe Conceicao » Ce s-a întâmplat aseară după ce au căzut negocierile cu Leo Grozavu

Articol de - Publicat luni, 12 august 2019 15:46

Aseară, după ce a căzut varianta cu Leo Grozavu la Dinamo, s-a încercat varianta Toni Conceicao, al cărui agent e Florin Vulturar. 

Pe fir a intrat însă din nou Anamaria Prodan, iar conducerea lui Dinamo când a sesizat că și aici își bagă coada soția lui Reghecampf i-a dat reject și portughezului pentru același motiv pentru care a căzut venirea lui Leo Grozavu la Dinamo.

Oficialii lui Dinamo nu vor să aibă de-a face cu nicio persoană din anturajul impresarei, acesta fiind și motivul pentru care Florin Prunea i-a transmis lui Leo Grozavu că nu mai intră în calculele dinamoviștilor pentru preluarea băncii tehnice.

6 trofee,două titluri, 3 Cupe și o Supercupă a câștigat Conceicao la CFR în cele 3 mandate pe care le-a avut: aprilie - noiembrie 2009, decembrie 2015 - iunie 2016 și iulie 2018 - februarie 2019

Coceicao (57 de ani) a fost în negocieri în ultima săptămână și cu FCSB, dar după o discuție avută cu Gigi Becali a decis să nu semneze cu vicecampioana României. (Detalii AICI)

Vezi și:

EXCLUSIV VIDEO Anamaria Prodan: „Leo Grozavu nu vrea să mai audă de Dinamo. Anul acesta, „câinii” se bat la retrogradare”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (12)
markksson
markksson  •  13 August 2019, 09:04

Respect, Dinamo! Vor incepe unii jucatori si antrenori sa se gandeasca de doua ori pana sa se traga in poze cu Prodanca!

2177209562390430
Chitu Liliana  •  12 August 2019, 22:16

Unul dintre putinele lucruri bune facute de Negoita la club este ca palmierul are interzis la Dinamo,sa speram ca acelasi palmier sa nu se duca sa il intampine la aeroport si pe Dusan

selby
selby  •  12 August 2019, 20:18

Foarte bine. Tot ce are legătură cu țața Prodan e toxic și o mare țeapă. Să colaboreze cu FC FCSB. Acolo se potriveste mănușă.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează