LIGA 1  ·  U CLUJ-CFR CLUJ ÎNTRERUPT

EXCLUSIV Cadu: "Niculescu e un nimeni şi în România, şi în Portugalia!"

Miercuri, 09 Mai 2012

Ricardo Cadu a vorbit pentru prima dată după incidentul de aseară şi a explicat de ce a celebrat golul în faţa galeriei Universităţii Cluj, cum a fost agresat pe tunelul de la vestiare şi îl face praf pe Claudiu Niculescu, care a spus despre el că: "Era un nimeni la el în Portugalia şi vine aici să provoace suporterii, să instige. Păi, cine e Cadu?".

- Ricardo, povesteşte-ne puţin clipele după golul marcat de tine din penalty.
- Am dat gol şi am mers în spatele porţii să mă bucur, consider că nu am făcut nimic exagerat. Am celebrat reuşita la acea poartă pentru că acolo am înscris, dacă aş fi făcut-o la cealaltă poartă, tot aşa aş fi procedat.

- Nu consideri că ai incitat suporterii prin gesturile tale?
- Dacă voiam să incit aş fi arătat semne obscene, eu doar am arătat emblema CFR-ului, clubul la care joc şi de care sînt plătit. Acelaşi gest l-a făcut şi Cristiano Ronaldo în Barcelona - Real Madrid şi nu a mai sărit nimeni să-l bată. Oricum, atmosfera a fost ostilă de la începutul partidei.

- De ce, ce s-a întîmplat?
- De cum am ajuns la stadion, bodyguarzii au început să mă înjure. Bornescu a vrut să bată pe toată lumea de cum a început meciul, pe Sougou, pe toţi jucătorii.

- Bornescu spune că te-a agresat pentru că l-ai numit "ţigan român"...
- Staţi puţin, e o mare minciună. Îl invit pe Bornescu să jure pe mama lui că l-aş fi catalogat aşa!

"Mi-am luat un pumn în stomac şi unul în ceafă!"
- Ce s-a întîmplat în drumul spre vestiare?
- Am ieşit de pe teren cu doi bodyguarzi. M-au condus în tunelul ce duce spre vestiare, iar la jumătatea lui m-au lăsat singur, iar în acel moment am primit un pumn în stomac şi unul în ceafă de la cineva din staff-ul Universităţii.

- E adevărat că îi vei acţiona în judecată pe cei care te-au lovit?
- Am fost la IML să-mi iau certificat medico-legal şi sper ca poliţia să ia măsuri împotriva agresorilor.

- Claudiu a spus că eşti un nimeni în România...
- Am auzit şi eu că a spus asta şi că am venit aici să cîştig sute de mii de euro. Cîştig banii ăştia pentru că-i merit şi pentru că am cîştigat trofee. Îi transmit că el este un nimeni şi în România, şi în Portugalia.

- Cu Bornescu mai există cale de împăcare?
- Nu am nimic cu Bornescu, cine ştie, poate cîndva vom fi coechipieri! Chiar mă pot întîlni cu el oricînd doreşte să vorbim normal, civilizat. Eu îl înţeleg, e greu cînd pierzi şi îţi poţi pierde cumpătul.

Claudiu NICULESCU
Data naşterii: 23 iunie 1976
Debut în Divizia A: 01.03.1998, U Craiova-Petrolul 2-1
A jucat la: FC IELIF Craiova (1994-1995), Drobeta Tr. Severin (1995-1996), Electroputere
(1996-1997), U Craiova (1998-2001), Genoa (2002-2003), Dinamo (2001-2002, 2003-2010), U Cluj (2010-prezent)
Meciuri/goluri în Divizia 1: 224-125
Meciuri/goluri în cupele europene: 34-17
Debut în echipa naţională: 15.11.2000, România - Iugoslavia 2-1
Meciuri/goluri în echipa naţională: 7-0
Palmares:
- campion al României cu Dinamo (2002, 2004, 2007)
- Cupa României cu Dinamo (2002, 2004, 2005)
- Supercupa României cu Dinamo (2005)

Ricardo CADU
Data naşterii: 21 decembrie 1981
Debut în Divizia A: 06.08.2006, CFR Cluj-Unirea Urziceni 4-0
A jucat la: Aliados Lordelo (2000-2001), Gondomar SC (2001-2002), Pacos de Ferreira
(2002-2004), Boavista (2004-2006), CFR Cluj (2006-prezent)
Meciuri/goluri în Liga 1: 155-18
Meciuri/goluri în cupele europene: 21-1
Meciuri/goluri în echipa naţională Under 21 a Portugaliei: 4-0
Palmares:
- campion al României cu CFR (2008, 2010)
- Cupa României cu CFR (2008, 2009, 2010)
- Supercupa României cu CFR (2009, 2010)



Prodanca dă cărțile pe față! ADEVĂRUL despre relația cu Alexa și sexoasa brunetă din parcare

Libertatea

Comentarii (682)

danuty117  •  10 Mai 2012, 09:35

cata dreptate are Cadu. Cine este Niculescu și ce a facut pentru Romania. Un jucator mediocru , care frecventa barurile, cluburile si salile de jocuri de noroc , iar in teren in afara de loviturile libere nu a arătat mai nimic. Din pacate l-am cunoscut personal pe Niculescu de cand juca la Tr.Severin . CFR și Cadu a făcut mult mai multe pentru fotbalul romanesc decat dinamo cu Nicluescu in teren , care nu au putut trece de turul I preliminar de echipe din Albania și lumea a teria a fotbalului. Sa iti fie rusnine Niculescu , nu aveai dreptul să vorbești așa de un jucator de fotbal , care trecand peste rivalități , este colegul tau.

mirrrcea  •  10 Mai 2012, 07:08
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

doar pe cei de teapa ta.... hai pa abstinentule! vezi ca mai ai o liniutza pe masa,bag-o pe nas...

catalin_cj  •  10 Mai 2012, 06:58
Postat de starchild pe 09 Mai 2012, 22:48

Uita-te la fanii, in loc sa se refugieze rusinati dupa ce s-a intamplat, macar pana la etapa viitoare, vin pe aici cu gura mare si plina de injurii sa zica ca negrul e alb. Il injura pe Bornescu, da ce a facut Bornescu, un branci, n-ati mai vazut branci ce e asa mare scofala? L-a lovit cu pumnul, cu piciorul? Unde este actul de violenta?

ce s-a intamplat ma bolovane? adica noi o luam in freza si tot noi sa tacem?

Vezi toate comentariile (682)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis

BRD Bucharest Open

Digi 2, Digi 4
21:00 Fotbal, Liga Campionilor

CFR Cluj - Astana

Digi 1, Look+
Program TV complet

Liga 1