FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Cât costă jucătorul care a strălucit cu Dinamo și CSU Craiova

Fabbrini câștigă 6.000 de euro pe lună la Botoșani
Foto: Ionuț Tabultoc (Botoșani)
Fabbrini câștigă 6.000 de euro pe lună la Botoșani Foto: Ionuț Tabultoc (Botoșani)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 09:14

300.000 de euro este suma pentru care Botoșaniul s-ar putea despărți în această iarnă de Diego Fabbrini, care a strălucit în victoria cu Craiova (2-1).

FCSB și Dinamo au strâmbat din nas când le-a fost propus, FC Botoșani l-a adus și a șters praful de pe el.

Diego Fabbrini a strălucit iar într-un meci mare, marcând contra Craiovei (2-1), după ce mai punctase contra "câinilor" (2-0). Finanțatorul moldovenilor a avut o reacție amuzantă după victorie, "nu știu dacă ne-a călărit cineva acasă precum echipa asta a Craiovei, pe care eu aș lua-o in corpore la Botoșani", după care s-a referit la subiectul Fabbrini: "Eu vreau să-l mai țin jumătate de an, un an, cât s-o putea, că ar fi bine și pentru el, și pentru noi".

Patronul a detaliat pentru Gazeta Sporturilor: "Oamenii au mai întrebat de Fabbrini, ca și de alți jucători, cât e prețul, chestii d-astea. El are contract cu Botoșaniul până în vară, cu opțiune de prelungire.

Pentru el ar fi bine să mai joace măcar un an aici, să dea 10-15 goluri, să fie o stea a Ligii 1, decât să meargă undeva la un club mai mare din România sau din afară. Acolo ar putea risca banca, aici e om de bază. Familia lui vine la meciuri, s-a integrat în atmosfera orașului, e bine".

Totuși, din sursele GSP, dacă va veni o ofertă de 300.000 de euro, moldovenii ar fi dispuși să se despartă de un fotbalist luat totuși gratis.

"Mă bucur de fotbal la Botoșani, încerc să dau totul ca să ne calificăm în play-off, iar în timpul liber sunt dedicat fetiței mele. Restul, discuții, transferuri, chiar nu mă interesează" Diego Fabbrini, atacant FC Botoșani

INTENȚIE

"Vreau să-l cumpăr pe Roman"

Mihai Roman II a oferit o rabona de colecție ce-a dus la golul doi al Botoșaniului, marcat de Lorand Fulop. Atacantul central de 26 de ani s-a reinventat în nordul Moldovei, acolo unde tocmai CSU Craiova l-a împrumutat din nou până în vară, iar Valeriu Iftime are planuri mari cu el:

"Eu aș vrea să-l cumpăr pe Mihai Roman II, e mai infantil uneori, dar la noi poate crește mult. Poate reveni și în Bănie, dar nu știu cât l-ar ajuta concurența cu Koljici". Tratativele vor fi în primăvara lui 2019, Roman II a oferit 4 goluri și 3 assist-uri pentru botoșăneni.

Dau de Enache

Va fi un duel interesant lunea viitoare la Giurgiu, cu Astra, echipă pregătită tocmai de Costel Enache, fostul antrenor al moldovenilor în perioada iunie 2017 - noiembrie 2018.

"Chiar nu vreau să-l dau afară pe Enache de la Astra, dar doresc să batem neapărat la Giurgiu", a punctat Iftime, care nu a fost mereu în cele mai cordiale relații cu tehnicianul. "Mai degrabă e un avantaj pentru dânsul că ne cunoaște, dar o să-i oferim surprize. Rămânem prieteni, însă pe teren e doar fotbal, nu e loc de amiciții", a comentat și Roman II.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează