FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cornel Dinu îl vrea pe Dănciulescu în locul lui Neagoe la Dinamo + Reacție ironică la adresa lui Ionuț Negoiță

Articol de , - Publicat miercuri, 24 iulie 2019 15:50

Cornel Dinu a comentat eventuala venire a lui Ionel Dănciulescu la cârma lui Dinamo în locul lui Eugen Neagoe și spune că ar fi cea mai bună soluție în acest moment.

„În momentele dificile cluburile cu tradiție, vezi cazuri celebre precum Real Madrid, Barcelona, grupările englezești, își pun soluții din casă pe care le cunosc, mai ales că le au.

În momentele acestea de grea încercare la Dinamo sunt oameni care știu meserie precum Florin Prunea (n.r. președinte), Ionel Dănciulescu (n.r. director sportiv), Ionel Culina (n.r. ofițer de presă) și Bogdan Bălănescu (n.r. director general), ultimul cu mențiunea să se ocupe doar de contracte și de relația cu FRF, chestiuni pe care le face foarte bine.

Restul, să mă ierte Dumnezeu, Marius Iorga (n.r. șeful scouterilor), George Trandafir (n.r. organizator competiții) și cine o mai fi vremelnic pe acolo...”, a spus Dinu pentru GSP.ro.

E Dănciulescu varianta cea mai bună pentru banca lui Dinamo?

DA
NU

„Mister” a continuat și a aruncat o ironie la adresa patronului Ionuț Negoiță:

„Ca distrugerea să fie completă, la cât cunoaște fotbal și clubul Dinamo, domnul Negoiță ar putea să-l pună și pe unul care e atent dacă n-a plecat clientul acasă cu cheia de la camera de hotel sau care are grijă să fie schimbate cearșafurile”.

Citește și:

Ionel Dănciulescu, interimar la Dinamo? Viorel Moldovan atârnă de o clauză! » Ioan Andone nu vrea să audă de club

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
dvd1
dvd1  •  25 Iulie 2019, 01:54

B-ul garantat 100% anul asta oricine ar veni, pleca, etc.

mosvasile
mosvasile  •  24 Iulie 2019, 19:40
Postat de dogred10 pe 24 Iulie 2019, 16:46

La nume esti Raul Celmare, la commuri esti inca mic-mic de tot. Cum sa zici ca inafara de Rednic nu se mai pricepe nimeni, pai cand Dinu lauda groparii clubului, tu ce ai vrea sa facem ?? Datorita lui Negoita,Balanescu,Prunea si putin acolo Neagoe suntem pe ultimu loc si nu jucam nimic. Iar despre Rednic ca n a facut nimic sezonu trecut, pai ce sa mai faca cand sezonu a fost compromis de Bratu ?? Uitati repede copii.

Cum adica sezonul a fost compromis de Bratu?Cand a plecat Bratu-in etapa a 9-a-Dinamo era la doar 3 puncte de play off!Iar marele maestru Rednic, a jucat cu lotul lui Bratu doar 2 etape-pana la pauza de iarna-cand si-a realizat "strategia" de a o transforma pe Dinamo, intr-un fel de echipa a 3-a a lui Mouscron-echipa de coada clasamentului din Belgia!Cand a venit a promis ca baga echipa in play off,iar la urma-cand a terminat pe locul...9-a dat-o la intors ca...ne-a scapat de retrogradare!

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  24 Iulie 2019, 19:32

Iar a vorbit Pongo să nu adoarmă! DE CE NU VII MATALE, DOM'GENERAL??? Că doar ești LEGENDA VIE(aici am ceva dubii) a clubului Dinamo!!! Iar cu teoria...ești beton!!! Practica te cam omoară...da' oricum Negoiță nu s-ar prinde cât de pământ de flori ești cu antrenoratul!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează