FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV. Dezvăluiri incredibile din birourile de la RIN: „Lui Negoiță îi ajungeau la urechi minciuni! Ei au decis soarta lui Dinamo”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 septembrie 2020 20:30 / Actualizat miercuri, 16 septembrie 2020 20:57

Ionel Dănciulescu a vorbit pe larg despre problemele lui Dinamo, a dat detalii incredibile din interiorul echipei și despre cum Ionuț Negoiță era păcălit de oamenii lui de încredere. Totul, în emisiunea directorului Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.RO.

- Danciu, cum de doar tu ai plătit cu postul la Dinamo?
- Nea Ovidiu, mulțumesc de invitație. Spaniolii sunt obișnuiți ca lucrurile să se facă pe modelul din Spania. Adică directorul sportiv să facă transferurile, să aducă jucătorii, antrenorul. La noi directorul sportiv e doar o funcție de decor. De transferuri se ocupă președinții și anumiți oameni de pe lângă echipă.

- Adică pe tine nu te consultau nici înainte.
- În puține momente mă băgau în seamă. Eu eram bun doar la acțiuni de marketing. Mă duceam unde era nevoie. Eu mă duceam 500 de km să vând imaginea lui Dinamo și să duc cadouri. N-am refuzat niciodată. Cum nu i-am refuzat nici pe suporteri în acțiunile lor. Am făcut totul pentru Dinamo cu sufletul deschis, cu dragoste. Și o să o fac în continuare chiar dacă nu mai sunt la echipă.

- Dar tu cu Negoiță nu vorbeai?
- A fost o perioadă în primii trei ani în care am comunicat foarte bine cu domnul Negoiță. Totul s-a rupt după ce-a plecat președintele Alexandru David. Acolo s-a rupt... Aveam un dialog bun cu domnul Negoiță chiar dacă-i ajungeau la urechi minciuni și lucruri neadevărate.

- Adică, dă-mi un exemplu.
- Sunt foarte multe... Odată i-a ajuns la urechi că eu sunt omul presei, că eu dau transferurile. Eu mă duceam la emisiune la Digi și oamenii mă puneau în fața faptului împlinit. Îmi ziceau nume de jucători pe care eu nu-i știam. Dar ei ca să mă denigreze, asta se practică în România, spuneau despre mine că dau la presă.

- Dar zi-mi, te rog...
- Nea Ovidiu, paradoxul e că cei de la Dinamo mi-au controlat telefonul. Telefonul! Mi-au controlat telefonul! Cu cine am vorbit, lista de apeluri. Nu au găsit nimic. Mi-au luat listing-ul de la telefon și mi-au verificat tot. N-au găsit nimic. Lucrurile astea erau făcute să dea bine în fața șefului!

- Dar cu spaniolii. 
- Spaniolii probabil au rămas cu impresia că eu am făcut totul la echipă și că eu sunt vinovat. Afară, directorul sportiv face 90% din chestiuni, dar probabil că eu am fost vinovat pentru parcursul ăsta prost al lui Dinamo din ultimul an și-a trebuit să plec. Nea Ovidiu, nu vreau să dau absolut niciun nume. Dar sunt oameni care au stat în umbră tot timpul, spun că nu fac absolut nimic, dar de fapt decid soarta unei echipe, decid transferuri, decid bunul mers al lucrurilor la echipă.

URMĂREȘTE AICI ÎNTREAGA EMISIUNE CU IONEL DĂNCIULESCU

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Ciprian Marica a rupt tăcerea despre escapada amoroasă de la Cluj: „Mi-am asumat! Nu doresc nimănui să treacă prin asta”

EXCLUSIV Dezvăluiri incredibile din interiorul FRF: „Sunt 10-15 care stau prin birouri și nu fac nimic. Stoichiță începuse să «spele morții»!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gido
gido  •  16 Septembrie 2020, 22:33

danciu al nostru recunoaste ca lui i-a placut sa stea la dinamo ''de decor''...ani si ani a luat salariu si cum spune acum, n-a facut nimic si nici n-a fost bagat in seama...si de ce a asteptat atatia ani ? ...raspuns: ca i-a placut sa stea degeaba intr-un birou , sa taie frunza la CAINI...

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  16 Septembrie 2020, 21:30

Foarte rau ca nu vrei sa dai nici-un nume. Sti, dar taci din gura. Ce faci de fapt? Ii ascunzi pe cei care fac rau. Dar nu esti singurul. S-a obisnuit lumea ca daca spui astfel de lucruri esti turnator. O conceptie gresita, ramasa de pe vremea ororilor securiste din vremuri apuse. Se pare ca acest lucru este unul din care cauza in tara asta a ajuns ca personajul negativ sa fie promovat si cel pozitiv sa fie denigrat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează