FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Dialog deschis cu Varela pe 3 pagini: "Vreau să plec de aici" » Despre cine spune: "E singurul vîrf din Liga 1 care m-a distrus"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 decembrie 2015 00:52

Gazeta Sporturilor publică astăzi un interviu sincer, despre fotbal și viață, cu căpitanul campioanei.

Fernando Varela face un anunț răspicat despre viitorul lui la Steaua, dezvăluie meciul în care un atacant din Liga 1 l-a făcut să se simtă rușinat de cum a jucat, face o mărturisire surprinzătoare despre salariul de la roș-albaștri, explică de ce a ieșit de doar 3 ori în club în ultimii 4 ani, care e motivul pentru care îl are idol pe Rui Costa și ce job-surpriză și-ar dori după ce renunță la fotbal. 

Iată un pasaj din interviu, în care stoperul argumentează ce nu-i place în fotbalul nostru:

"Dacă te sună un jucător portughez care are ofertă de la un club din România, ce sfat îi dai?
- Să vină, dar să nu pună pe primul loc banii. Să stea mai aproape de București și să se gîndească doar la fotbal. N-o să fie încîntați de ce sume vor încasa, dar de aici poți să pleci pe mulți bani la o formație tare de afară. Decît să stai la o echipă mică în altă parte, mai bine vii în România.

- E ceva ce nu-ți place în fotbalul românesc?
- E, da! Se judecă totul la extreme. Cînd pierzi ești criticat dur, ești cel mai slab, nu mai crede nimeni în tine. Cînd cîștigi, ești cel mai bun, cel mai lăudat. Ar trebui mai mult echilibru."

Interviul integral cu Fernando Varela poate fi citit doar în ediția tipărită de astăzi. Ziarul e în zori la toate chioșcurile din țară și de la ora 1:00 pe platforma digitală - AICI

Alte subiecte exclusiv print de azi: 

- Pe urmele "greilor": Reghecampf îi duce pe steliști într-un paradis luxuriant

- De la statutul de amator la fotbalist scump: cea mai spectaculoasă ascensiune a anului în Liga 1!

- Există un club în lume unde fanii fac echipa! Tactica și titularii sînt votați pe net

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
luka22
luka22  •  28 Decembrie 2015, 16:26

Varela mi se pare cam cel mai jucator de fotbal din toata liga. Nici n-are cu cine sa se bata, daca mai erau Jean Vladoiu sau Ciocoiu sau Mihalcea sau chiar si Marian Sava probabil il faceau muci. Astia ar fi fost superstaruri acum

zarqa
zarqa  •  28 Decembrie 2015, 12:15

Nu stiu daca este cel mai scump jucator strain dar cel mai bun fundas din Romania sigur este. Cei de la Vaslui au avut "ochi" când l-au adus. Este un jucator care merita mult respect. Datorita valorii lui.

blacksun_14
blacksun_14  •  28 Decembrie 2015, 11:02

se confirma din nou ca varela are contract pana in 2017.Deci nu ii expira contractul la nicio vara 2016 cum *** ziaristii pana acum ceva vreme

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează