FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Dinamo ratează un transfer » Jucătorul este nemulțumit de oferta "cîinilor": "Nu pot accepta așa ceva"

Articol de - Publicat joi, 25 iunie 2015 12:51

Dinamo a ratat transferul mijlocașului israelian Idan Vered, de la Maccabi Haifa.

Jucătorul a venit în București, a negociat cu șefii lui Dinamo, dar nu a ajuns la un acord. Acesta a refuzat salariul propus de Dinu Gheorghe.

Israelianul va reveni în această seară în țară sa natală, după ce discuțiile cu Dinamo au căzut. 

"Am discutat cu cei de la Dinamo, dar nu ne-am înțeles. Am avut două întîlniri cu Dinu Gheorghe, dar oferta făcută a fost mult sub așteptări.

În Israel, la Beitar Ierusalim și la Maccabi Haifa, am avut un salariu mult mai mare decît ce mi s-a propus acum. Le doresc tot binele celor de la Dinamo și sper să aibă succes", a spus Vered în exclusivitate pentru GSP.RO.

Cu toate acestea, dinamoviștii susțin că fotbalistul și-a dat cuvîntul că va evolua pentru "cîini".

Idan Vered joacă pe postul de mijlocaș dreapta, însă poate să evolueze și în centru. A jucat 20 de meciuri în ultimul sezon pentru Maccabi Haifa și, deși e israelian, are și pașaport românesc.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (71)
885328158205796
Ricky Mic  •  26 Iunie 2015, 11:47

Andrei Voican este solutia! Este un sportiv tanar, crescut de Dinamo si a avut nenumarate selectionari in echipa nationala! Iata debutul sau in Liga1: https://www.youtube.com/watch?v=uhyiyJlYmzw

khal_37
khal_37  •  25 Iunie 2015, 19:37

Saracul asta nu stie ca Alcenat si Tudorie valoreaza cat tot fcdb-ul insolvent, condus de un infractor creditor care a luat bac-ul la 40 de ani si de unchiul lui fost ofiter superior al securitatii lui ceausu...iar cei doi stelisti castiga cat tot lotul din ,,adapostul.. din sos Stefan cel Mare. Daca *** il vinde pe Tanase pe banii obtinuti cumpara tot lotul fcdb-ist.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  25 Iunie 2015, 19:31
Postat de baba_yaga pe 25 Iunie 2015, 18:26

Cu toate acestea, dinamoviștii susțin că fotbalistul și-a dat cuvîntul că va evolua pentru "cîini"... Altfel spus, israelianul a promis că va juca moca. Parol!

ASA AM INTELES SI YO..MAY ALES CA E..DARNIC CA..EVREII...VREA SA MULTUMEASCA CUMVA PT PASAPORT..CARE...NU STIE NIMENI CUM SI L A LUAT :):)

Vezi toate comentariile (71)
Comentează