FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Dragomir, acuzat că minte în cazul lui Alibec » Reacție dură după dezvăluirile făcute

Articol de GSP - Publicat joi, 24 august 2017 16:15

Dumitru Dragomir a dezvăluit în această dimineață că la pauza meciului FCSB - Sporting 1-5 cei de la Porto au făcut o ofertă pentru Denis Alibec. (Vezi detalii).

Fostul șef de la LPF a spus că fiul președintelul de la Porto i-a propus lui Gigi Becali 8 milioane de euro în schimbul atacantului de 25 de ani și că acesta a vorbit și cu impresarul Cătălin Liță.

Totuși,  Alexandre da Costa, fiul conducătorului de la FC Porto, Pinto da Costa, neagă orice negociere pentru Alibec. "Vreau să dezmint informațiile. Nu sunt discuții pentru Alibec și nu am făcut nicio ofertă", a spus acesta pentru Gazeta Sporturilor.

Chiar și Gigi Becali a dezvăluit că nu negociază pentru transferul lui Alibec: "Nu vreau să îl vând, nu mă gândesc la asta. Vreau câștigarea campionatului. Transferul lui Alibec se poate doar face numai pe bani foarte mulți", a spus Becali la TV Sport ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
romeverest
romeverest  •  25 August 2017, 11:50

Viitorul puscarias Dragomir minte si cand respira !! Toata viata lui a trait numai din aranjamente si minciuni !! Acum cred ca i s-a infundat !!

magic4ever
magic4ever  •  25 August 2017, 10:58

Ce sa caute pufosul de Alibec la Porto..tot se arunca stiri false prin presa ca sa ii creasca cota lui Alibec cu speranta sa vina vreo oferta din Anglia ca pentru astia sunt putini bani 7-10 milioane..

pma77
pma77  •  24 August 2017, 22:50

Ce ma deranjeaza pe mine este ca minciuna asta a fost preluata de toate canalele de stiri,ce usor mai puneti botul la stiri false.. ziaristi de 2 lei!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close